Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ön ismer túlsúlyos gyermeket?...

Ön ismer túlsúlyos gyermeket? (6-8 éves kor)

Figyelt kérdés

Orvosi pályafutásom során sokszor találkoztam ezzel a problémával. Szeretném az itt lévő szülők véleményét kikérni.(Kor,súly,esetleg fénykép)

Előre is köszönöm!!!

2013. jan. 22. 18:13
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Aki így el van hízva gyerekként az a szülő hibája teljes mértékben

Minek szül gyereket ha nem tudja rendesen etetni gondozni senki ne mondja h nem igaz mert 6-8-10-12 évesen a 100 és a felette kg-ok NEM NORMÁLISAK tehát a szülő se normális.

Meg mi az hogy csak chipset akar enni? Hát lehet hogy azt akar de ha lelkiismeretes szülő vagyok akkor nem veszek chipset hanem helyette egészséges kajákat és azzal tömöm és elviszem úszni vagy valami sportra hogy mozogjon..

2013. jan. 24. 10:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Így van utolsó én is így látom, de az adott anyuka nem, csak a szegény gyereket sajnálom. Egy olyan aranyos kedves kislány. És mennyi baja lesz majd felnőtten hormon bajok stb.
2013. jan. 24. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
szemétség itt elemezni,ócsárolni a szülőket.a kérdésre igen-nemmel lehet válaszolni úgy tette fel.arra meg nem válaszol miért kérdezi.
2013. jan. 25. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!