Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha kiszökik annak mik lesznek...

Ha kiszökik annak mik lesznek a következményei?

Figyelt kérdés
van egy 16és fél éves lányom, aki a barátjához ki szeretne menni 1-2 hétre Svájcba! De én nem engedem semmiképpen sem! Ő erre azt mondta hogy ki fog akkor szökni, csak fel kell szállni egy vonatra! (a barátjával, mert ő lejön érte) és ha elszökne és szólni a rendőrségnek, mik lennének a következmények és hogy kb mikorra tudnák visszahozni, és mit tegyek hogy rávegyem hogy ne menjen ki. a barátja szüleivel mennének ide oda svájcba szétnézni, és a lányom szereti a német nyelvet és mindenhogy ki akar még azért is menni, hogy igazi német emberekkel beszélgessen és hogy jobban megtanulja.
2013. jan. 20. 14:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem akarod kiengedni? Ha ennyire szeretne nyáron megszervezhetnétek szerintem(bár a németet tényleg nem fogja túlzottan gyakorolni)

/És egyébként egészen véletlenül nem te vagy a (Fruzsi nevű) 16 és fél éves lány?:P/

2013. jan. 20. 17:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy sejtem te lehetsz az a bizonyos 16 és fél éves lány. Az első mondattól egyértelmű. :)
2013. jan. 20. 17:36
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Én megértelek 16 évesen ne menjen el Svájcba a barátjához.Kiszökni nem fog,mert nem adsz neki pénzt,amúgy mond meg neki,hogy tessék a sulira koncentrálni,attól,hogy 1 éve együtt vannak nem törik össze a világ ha nem találkoznak egy ideig.Amúgy nem értem a barátja mit keres Svájcban?Azért Svájcba más féle német nyelv van.Mond meg neki ha nem ért meg,hogy ha elszökik akkor tartsa el magát.
2013. jan. 20. 19:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kedves Fruzsi, 96-os

Beszéljétek meg anyukáddal, miért nem akar, nem mer kiengedni!

És az engedélye nélkül szerintem ne szökj ki, mert nem lesz jó vége. Egyrészt úgyis visszahozat a rendőrséggel, ezzel bajba kevered a barátodat is.

Másrészt megromlik a viszonyotok, és soha többet nem lesz bizalom.

2013. jan. 20. 21:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Hogy lehet komoly a kapcsolat ha a pasi kint él? És milyen szülők azok akik a fiuk lányával kirándulgatnak miután tudják, hogy elszökött a szüleitől?
2013. jan. 20. 22:46
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Ha a fiu szülei is ott vannak es vigyaznak a lanyodra ugyan miert ne mehetne ki velük 1-2 hetre? Ott lesznek a szülök akik tudnak figyelni a te lanyodra is es mivel nem az Ö gyerekekük, de az Ö felelössegük valoszinüleg sokkal jobban oda fognak figyelni a te "kislanyodra".
2013. jan. 20. 23:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Talán mert a lánynak suliba kell járni, ráadásul nem is ismeri őket gondolom.
2013. jan. 20. 23:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A nevedből ítélve nem te vagy a lány, kérdező?
2013. jan. 21. 14:51
 19/21 anonim ***** válasza:
És ugyan honnan lenne pénze az útra? 16 éves gyerekemet pedig nem engedném egyedül vonatozni Svájcig. Ha nagyon akarna menni, és anyagilag megtehetjük, mennék vele. 1-2 hét alatt meg nem lehet németül tanulni, ez elég gyenge érv. Azt se értem miféle kapcsolat ez, ha a fiú kint él....
2013. jan. 21. 17:01
 20/21 A kérdező kommentje:
ezt a regisztrációt a lányom csinálta, de az egész család használja!! Igen a lányomat Fruzsinának hívják!
2013. jan. 22. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!