Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A legjobb barátnőm átvert. Ti...

A legjobb barátnőm átvert. Ti mit tennétek a helyemben? Többi lent

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk facebookon, mint ahogy minden nap. Ő elkísérte a pasiját edzésre, és odahívta azt a csajt, akit eddig utált, de mielőtt megutálta volna 10 évig barátok voltak. Nekem is barátnőm volt a csaj, csak nyáron megváltozott, rossz irányba. Késő délután beszélgettünk, aztán mondja, hogy egy másik városban élő, ugyan olyan nevezetű csajjal bemegy a városba egy kajáldába, és egy diszkó szerűségbe, amit elvileg utál, és mindig azt mondja arról a helyről, hogy oda k*vák járnak, meg hogy ő soha nem tenné be oda a lábát. Mert elvileg az uncsija vette rá, hogy menjenek oda. De az a másik városi uncsija honnan ismerte volna ezt a helyet(?!). Már nekem itt sántított az egész dolog, aztán elköszönt. Később beszélgettem egy közös haverunkkal, aki 2 évvel felettünk jár, és ő hozta szóba, hogy neki mondta, hogy azzal a csajjal megy el kajálni és bulizni. Nekem itt már össze állt a kép.

Nagyon rosszul esett, hogy így átvágott. Ő még nem tudja, hogy én tudok erről, ti mit tennétek a helyemben? Én nagyon haragszok rá, nem hiszem, hogy egyhamar megenyhülök. Mindent elviselek, csak azt az egyet nem, ha valaki szemrebbenés nélkül a pofámba hazudik!

Az nem érdekel, hogy kivel meg hol van...de mi a francért kellett átbaszni?

2013. jan. 20. 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lehet,hogy egy ilyen éles helyzetben az lenne a reakcióm,hogy jól összeveszek vele.De ha átgondolom,akkor rájövök,hogy nem éri meg.Nézzük az ő álláspontját:lehet,hogy félt attól,hogy megveted ezért,vagy összeveszel vele..vagy csak simán nem akarta,hogy tudd,hogy pont azzal a csajjal megy.Végülis nem tudni,hogy mi volt a célja,de durva,hogy hazudott neked.Na mindegy,szóval azt tenném,hogy ezek után nem bíznék benne annyira és figyelném minden egyes szavát,kétkednék még a kérdéseiben is.. :')

Na,én mondjuk már sok emberrel eljutottam arra a szintre,hogy bevallották nekem,hogy így *át__*-tak meg úgy *át__*-tak..:DD Aztán figyelek rájuk,hogy ne mondjak semmi olyat nekik.Ne félj,némelyiket be is pincsiztethetném.:D De nem vagyok olyan.

17/L

2013. jan. 20. 00:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Elsőnek én is ezekre gondoltam, próbáltam úgy nézni a dolgokat, hogy ne nekem legyen igazam, mert nem tudtam elhinni.

Tudja, hogy nem haragszom érte, ha vele lóg, mert már kb 1 hónapja "kibékültek", de azért nekem állandóan kipofázta, még tegnap előtt is..

én is beszélő viszonyba vagyok a csajjal.

Tegnap előtt volt lent nála, mert "nagyon ki volt bukva", és pont az nap mondtam neki a suliba, hogy igazán lejöhetne. Erre azt mondta, hogy hétköznap tanulnia kell, nem engedik. Utána elköszön fb-on délután, hogy le megy már XY-hoz mert nagyon ki van, még sirt is. Másnap szóvá tettem neki, hogy nem úgy van hogy nem mehetsz hétköznap sehova? erre minden áron ki akart bújni a dolog alól. mondtam neki, hogy jöjjön akkor ma le, persze nem jött, már tudom miért..

2013. jan. 20. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!