Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » SOS! Értelmetlen az életem? 16/L

SOS! Értelmetlen az életem? 16/L

Figyelt kérdés
Mit lehet akk tenni ha mindenki utál,senki nem szeret,folyton csak átvernek,nincs egy bnőm se a fiúkkal sincs soha szerencsém,hazudoznak nekem,a hátam mögött kibeszélnek a szemembe meg jópofiznak és soha senki nincs mellettem amikor tényleg szükségem lenne vkire akinek elmondhatom mi bánt?
2013. jan. 19. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Mindenkivel csinálnak ilyeneket, csak van aki le tudja sz*rni :) Menj valami külön foglalkozásra, ott ismerkedj új emberekkel.

Talán....de csak talán kicsit változtatnod kéne valamin, mert sokszor a dolgokhoz velük hozzáállásod akadályoz meg a többiekkel való közös hang megtalálásában...

Sok szerencsét! :)

16L

2013. jan. 19. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem attól leszel több,jobb,szebb,okosabb,hogy mindenki szeret meg tökéletes vagy,meg csillogsz mások szemébe.

Hanem attól leszel Valaki,hogyha magadnak megtudsz felelni.Senki másnak ne akarj jó lenni,csakis önmagadnak.És ezt senki ne határozza meg,hogy Te(!) milyen legyél.Ha valaki utál valamiért,akkor az nem azt jelenti,hogy jól csinálsz valamit,hanem azt jelenti,hogy annak az illetőnek is van problémája.De sz_rd már le!Persze,én sem tudok lesz_rni senkit és semmit,ez a bajom nekem is..

Na mindegy,de térjünk vissza a témára majd..mondjuk ha írsz egy e-mailt vagy ide egy üzenetet,akkor elbeszélgethetünk.

17/L

2013. jan. 20. 00:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam nem foglalkozni a dolgokkal de facebook üzenetekről,totális magányról és arról h életem 2 legfontosabb személye közül az egyiket félig,a másikat pedig teljesen elvesztettem h ne vegyek tudomást?
2013. jan. 20. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!