A szüleim gazdagabbak az átlagnál, ezért sokan piszkálnak a suliban. Mit tehetnék?
rengeteg piszkálódást kapok, hogy apuci anyuci elkényeztetett csitrije, mert mindent megkapok amit szeretnék.. persze azt egyikőjük sem tudja megérteni, hogy ovis korom óta szinte minden nap egyedül vagyok itthon reggeltől késő délutánig.. sajnos a szüleim sem, hogy nem ajándékok kellenek, hanem nevelés:( olyan rossz egyedül.. testvérem sincs.. aztán pedig négy mondatot váltok velük, hogy mivolt a suliban, mit csináltam ma, mikor megyek lefeküdni és miért számítógépezek... anyukám mindig azt mondja, hogy ne szégyelljem a családi hátterem, mert sokan örülnének ha ennyi mindenük meglenne, és ők keményen dolgoztak családi támogatás nélkül hogy idáig eljuthassanak..
engem mégis rosszul érint, hogy ez miatt piszkálnak:( mit tehetnék?
ha sok barátod van, és tényleg a barátadi, akkor nem kell komolyan venni a psizkálódásaikat
sok humorral, humorosan visszavágva le lehet őket szerelni. az a lényeg, hogy mindenki nevessen, akár rajtad is, de te is
09:14 - miért érdekel, hogy akárkicsoda bunkó prasztjának mi a véleménye a motorokról?
mondhattad volna, hát igen, majd mondom is apának, vegyünk még kettőt, akkor lesz 5, az 5 olyan szép szám
szerinted pl. egy ilynere mit tud szerencsétlen válaszolni? max hápoghat rajta
1. nem érte el amit akart nem sértett meg
2. lazán vehetsz akárhány motort, ő nem, megüti a guta
ennél szebb dolog pedig nincs :)))
Én teljesen megértelek,amikor kicsi voltam apu külföldön dolgozott(pontosabban már 2 éves koromtól folyamatosan,most 20 vagyok) és amikor elkezdte,akkor külföldön nagyon sok pénzt kapott,sokkal többet mint amit az osztáltársaim kerestek.Akkor rámragadt milyen gazdag vagyok és bár ez az állapot megszűnt(most teljesen átlagos család vagyunk) mégis én maradtam a gazdag lány akit a szülők tartanak el,meg mindig márkás cuccokban jár stb.Én sosem éreztettem a többiekkel,hogy több van azsebünkben,nem jártam jobb ruhákban,én is kínais göncökben nyomtam mint a többiek,sőt voltak olyan cuccaim amit még a nagyi kötött stb.Annyival tűntem ki,hogy jobban összeválogattam a dolgaimat,de ez nem pénz hanem adottság és ízles kérdése.Sosem hirdettem,hogy sok pénzünk van,mégis le lettem írva egy életre.A legszebb az egészben,hogy 16 éves koromtól diákmunkáztam,míg az úgymon átlagos vagy szegény osztálytársaim a kisujjukat sem mozdították.Magamnak fizettem a márkás ruhákat és magamnak fizettem a bulikat,mégis én vagyok a gazdag picsv
...szóval én megdolgoztam magamért,ők meg sajnáltatják magukat,pedig mehettek volna ők is dolgozni...
Csináld te is azt amit n,bizonygasd,hogy nem vagy jobb attól:)Azt elfelejtettem mondani,hogy attól,hogy ezt rámragasztották,nekem voltak barátaim,nem kevés és tök átlagosak,4 nagyon jó barátom van,akik egy az egyben olyanok mint a csajok a szex és new yorkban és imádom őket és nah..Mit is akartam,jah igen:)
Nemtudom hány éves vagy,de azt javaslom,menj el dolgozni és bizonyítsd be,hogy igenis,te sem vagy jobb.Nem azt mondom,hogy járj te is kínais cuccokban,vagy csak kevésbé jókban,de kamatozasd a tehetséged,ne viselkedj úgy mint egy plázacicc,segíts nekik,amiben csak lehet,vedd ki a részed az osztályközösségből,a barátságot pedig a szíveddel kösd ne az eszeddel...viselkedj úgy mint egy normális gyerek:)
Egyszerű a válasz!
Ezek az emberek nagyon IRIGYEK rád!
Mert nekik nem adatik az meg mindt neked, nincs jó anyagi hátterük, nem olyan kedvesek a szüleik mint neked, és nem kaphatnak meg (akár) egy mp3 lejátszót.
Csak hogy alátámasszam: mi is az átlagnál jobban élünk, biztos anyagi hátterünk van. Az én szüleim is keményen dolgoznak, apukámnak saját építkezési vállalata van.
Általános ALSÓJÁBAN engem is azzal szekáltak hogy a zsebpénzemből tudnék venni egy házat stb. Ez persze egyáltalán nem igaz.
Nem kapok az átlag gyerekeknél több zsebpénzt, nem kapok meg mindent amit akarok. Azért mert a szüleim nem akarnak egy elkényeztetett fruskát nevelni belőlem, hanem azt szeretnék hogyha vinném valamire az életben.
Persze ezt nem tudják megérteni az emberek, mert ő nekik nincs ilyen hátterük. Ők nem tudják hogy mi se kaphatunk meg mindent amit akarunk. Lehet hogy kicsivel több és jobb dolgaink vannak mint nekik, de az IGAZ barát így is-úgy is el tud fogadni!
Nekem pl. van egy barátnőm akit 5 éve ismerek (kb.) . Ők társasházban laknak, mi kertesházban, de egyszer sem hallottam panaszkodni hogy : ajj de jó nektek hogy kertesben laktok! vagy hogy Na jó, de nektek van rá pénzetek.
Én sem csúfolom őt ki! Én EGYSZERŰEN IMÁDOOK! náluk aludni, olyan szép az egész házuk, mintha 5-en takarítanának folyamatosan, a színek is passzolnak egymáshoz, és mindenük megvan nekik ami szükséges egy embernek!
A LB-m nek kb. ugyanannyi plüssállata van mint nekem , ugyanyannyi társasjátéka, számítógépe is van!
Szóval ezek az emberek egyszerűren SÁRGÁK AZ IRIGYSÉGTŐL, hogy ők nem lehetnek olyanok mint Te! _:)
kedves utolsó: hát érdekes lehetsz te is ha ennyiből vonsz le következtetést.. valamihez viszonyítva biztos nem.. pl. milliárdosokhoz.. de te amúgyis a főváros területén laksz, ott meg tudniillik jelentősebb különbségek vannak mint vidéken.. egyébként nem akarlak elkeseríteni de az iphone egy nagy sz*r:D és nekem nem is divatból és menőzésből kell telefon.. de mielőtt belémkötnél, kétszer olyan drága pda-m van mint a kis iphone, de mindegy, ez most nem lényeg.. nem leszek felvágós meg semmi, nem azért jöttem ide kérdezni
egyébként a suliváltásra: tavaly jöttem gimibe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!