Miért piszkálnak az alapozóm miatt?
Meglehetősen aknés, akneheges és miteszeres a bőröm, rendszeresen járok vele bőrgyógyászhoz, már valamivel jobb, de még mindig eléggé csúnya, ezért alapozót használok. Valószínűleg addig (vagy még tovább) ilyen marad a bőröm, amíg ki nem jövök a serdülőkorból, nincs mit tenni, mivel amúgy is érzékeny vagyok egy hosszabb kórházi tartózkodás következtében a gombákra, antibiotikumot nem javasoltak. Azokat, akik passzióból kenik magukra, nem bántják, csak engem.
14/L
Lehet hogy 1 tonnát magadra kensz és úgy nézel ki mint egy bohóc :) nemtudom
egy javaslat : használj tonikos arctisztítót
Talán rosszul alkalmazod az alpozót,nem passzol a bőrszínedhez,túl nagy mennyiségben kened fel vagy nemtudom.
Amúgy az a véleményem hogy ha gond van a bőröddel az alapozó csak fokozza mert eltömíti a pólusokat, csak akkor használj alapozót ha nagyon muszály és minél kevesebb ideig legyen rajtad,amint tudok tisztítsd meg jó alaposan a bőröd.
Igaz sztem is, hogy eltömíti a pórusokat. Nekem mikor sok pattanásom volt irattam fel magamnak Dalacin-T-t (vagy hasonló a neve). Na nekem az tényleg segített. De jók rá a különböző tonikok, esetleg aloe vera, vagy a svédcsepp.
Amúgy szerintem, ha normálisan kened fel, hogy szépen eldolgozod az arcodon, akkor lehet, hogy csak irigykednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!