Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért piszkálnak az alapozóm...

Miért piszkálnak az alapozóm miatt?

Figyelt kérdés

Meglehetősen aknés, akneheges és miteszeres a bőröm, rendszeresen járok vele bőrgyógyászhoz, már valamivel jobb, de még mindig eléggé csúnya, ezért alapozót használok. Valószínűleg addig (vagy még tovább) ilyen marad a bőröm, amíg ki nem jövök a serdülőkorból, nincs mit tenni, mivel amúgy is érzékeny vagyok egy hosszabb kórházi tartózkodás következtében a gombákra, antibiotikumot nem javasoltak. Azokat, akik passzióból kenik magukra, nem bántják, csak engem.

14/L

2010. júl. 23. 11:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük, használd vékonyan, és jó márkát, ami alig észrevehető!
2010. júl. 23. 11:28
 2/19 anonim ***** válasza:
63%

Lehet hogy 1 tonnát magadra kensz és úgy nézel ki mint egy bohóc :) nemtudom

egy javaslat : használj tonikos arctisztítót

2010. júl. 23. 11:28
 3/19 anonim ***** válasza:

Talán rosszul alkalmazod az alpozót,nem passzol a bőrszínedhez,túl nagy mennyiségben kened fel vagy nemtudom.

Amúgy az a véleményem hogy ha gond van a bőröddel az alapozó csak fokozza mert eltömíti a pólusokat, csak akkor használj alapozót ha nagyon muszály és minél kevesebb ideig legyen rajtad,amint tudok tisztítsd meg jó alaposan a bőröd.

2010. júl. 23. 11:29
 4/19 anonim ***** válasza:
*tudod, elnézést a hibáért
2010. júl. 23. 11:30
 5/19 A kérdező kommentje:
Úgy használom, ahogy kell, a bőrgyógyász javasolta ezt a típust, elvileg még használ is.
2010. júl. 23. 11:36
 6/19 anonim ***** válasza:
Milyen tipust használsz?
2010. júl. 23. 11:52
 7/19 A kérdező kommentje:
vichy normadrem teint
2010. júl. 23. 13:05
 8/19 anonim ***** válasza:

Igaz sztem is, hogy eltömíti a pórusokat. Nekem mikor sok pattanásom volt irattam fel magamnak Dalacin-T-t (vagy hasonló a neve). Na nekem az tényleg segített. De jók rá a különböző tonikok, esetleg aloe vera, vagy a svédcsepp.

Amúgy szerintem, ha normálisan kened fel, hogy szépen eldolgozod az arcodon, akkor lehet, hogy csak irigykednek.

2010. júl. 24. 09:03
 9/19 anonim ***** válasza:
a normaderm az nagyon ütős.Azt szokták azoknak is ajánlani akiknek sebhelyes az arcuk,vagy valami más nagy szépséghiba van rajta.Nem lehet hogy tul sokat raksz belőle?Mert abbol aztán tényleg elég egy nagyon picike,és nagyon kell vele vigyázni hogy az arcéleken meg mindenhol rendesen el legyen dolgozva,mert kulonben maszk hatása lesz.Esetleg próbálkozhatsz szerintem valami lightosabbal is.ESte mindig ALAPOSAN lemosod,ugye?
2010. júl. 24. 09:16
 10/19 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam, de más nem fedi el. Mondom, hogy rendesen felkenem,megtanítottak rá. Természetesen lemosom, minden este teljesen eltávolítom az arcomról, aztán újra megmosom, végül leradírozom és rákenem a bőrgyógyásztól kapott gélt.
2010. júl. 24. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!