Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért piszkálnak az alapozóm...

Miért piszkálnak az alapozóm miatt?

Figyelt kérdés

Meglehetősen aknés, akneheges és miteszeres a bőröm, rendszeresen járok vele bőrgyógyászhoz, már valamivel jobb, de még mindig eléggé csúnya, ezért alapozót használok. Valószínűleg addig (vagy még tovább) ilyen marad a bőröm, amíg ki nem jövök a serdülőkorból, nincs mit tenni, mivel amúgy is érzékeny vagyok egy hosszabb kórházi tartózkodás következtében a gombákra, antibiotikumot nem javasoltak. Azokat, akik passzióból kenik magukra, nem bántják, csak engem.

14/L

2010. júl. 23. 11:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha látják rajtad az alapozó, akkor elhiszem, hogy piszkálnak. Annak nem szabad látszódnia!! Kérd meg anyukádat segítsen megmutatni, hogy kell használni.
2010. júl. 24. 23:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezt a fatát nem tudja ugy alkalmazni hogy ne látszódon,ezt eredetileg arra fejlesztették ki,hogy akinek valami komoly elfedni való van az arcán(heg,égés,hatalmas anyajegy,stb) azt is elfedje.
2010. júl. 25. 08:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Mintha már leírtam volna, hogy úgy használom, ahogy kell, és azt is, hogy szükséges, mert más nem fedi el a bőrhibáimat.
2010. júl. 25. 12:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Én ugyanebben a helyzetben voltam mint te!

Csak én már 12 éves korom óta voltam aknés 16 éves koromig. Nem voltak barátaim...senki...

Rengeteg kezelésen, vizsgálaton részt vettem és semmi javulás. Nagy nehezen lett egy barátom és elkezdtem szedni fogamásgátlót. És attól jöttem helyre! Nem mondom, hogy te is szedj, csak annyit h kitartást és ne foglalkozz mások véleményével. Engem is cikiztek sőt gúny neveket is kaptam mint pl. rügyecske..az utcán is utánnam kiabálták :S szörnyű volt...na de neked kitartást, mert ezt úgyis kinövöd előbb-utóbb és a legtöbb tini átesik ezen

2010. júl. 25. 23:17
 15/19 anonim ***** válasza:
sztem állj eléjük és mond a szemükbe hogy ez a bőrödnek használ és azért van rajta meg hogy ha nem tetszik nekik ne nézzék
2010. júl. 26. 00:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Van egy gyógyszer(nem fog.gátló) amit a bőrgyógyász szokott felirni nagyon problémás bőrre.Az csodákat tesz általában,nem szabad vele erős napra menni,ugyhogy csak szept.től irnák fel,sztem próbáld ki,azthiszem Roaccutane a neve
2010. júl. 26. 08:28
 17/19 anonim ***** válasza:
SKIZOREN asszem ez a neve a krémnek amit nekem írt ki a bőrgyógyász....2héten belül elmúlt minden az arcomon pedig nagyon rusnya voltam :(
2010. júl. 26. 09:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (Nekem is évek óta van már probléma a bőrömmel,de barátaim szerencsére vannak.)
2010. júl. 26. 12:15
 19/19 anonim válasza:
Talán túl sokat kensz magadra vagy nem stimmel a bőrszíneddel:S
2010. aug. 23. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!