Miért piszkálnak az alapozóm miatt?
Meglehetősen aknés, akneheges és miteszeres a bőröm, rendszeresen járok vele bőrgyógyászhoz, már valamivel jobb, de még mindig eléggé csúnya, ezért alapozót használok. Valószínűleg addig (vagy még tovább) ilyen marad a bőröm, amíg ki nem jövök a serdülőkorból, nincs mit tenni, mivel amúgy is érzékeny vagyok egy hosszabb kórházi tartózkodás következtében a gombákra, antibiotikumot nem javasoltak. Azokat, akik passzióból kenik magukra, nem bántják, csak engem.
14/L
Én ugyanebben a helyzetben voltam mint te!
Csak én már 12 éves korom óta voltam aknés 16 éves koromig. Nem voltak barátaim...senki...
Rengeteg kezelésen, vizsgálaton részt vettem és semmi javulás. Nagy nehezen lett egy barátom és elkezdtem szedni fogamásgátlót. És attól jöttem helyre! Nem mondom, hogy te is szedj, csak annyit h kitartást és ne foglalkozz mások véleményével. Engem is cikiztek sőt gúny neveket is kaptam mint pl. rügyecske..az utcán is utánnam kiabálták :S szörnyű volt...na de neked kitartást, mert ezt úgyis kinövöd előbb-utóbb és a legtöbb tini átesik ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!