Miért piszkálnak azért, mert szeretném, hogy legyen belőlem "valaki"?
Hát igen.Képzeld én is 13 éves vagyok és lány.
7.es tanuló,eddig kitünő voltam mindenből most lett 2.kettesem,4.hármasom a többi ötös ja meg 1.négyesem.
És van egy lány az osztályban aki kitünő őt is piszkálják
néha mondom énis,hogy hanyas lett?mondja,hogy 5-ös én meg,hogy ja bocs nem meglepő..de ez egyszer volt,de tudod miért elmondom neked őszintén:
F É L T É K E NY S É G B Ő L
hogy ő tud valamit amit én is tudnék és mégis 2.es
az,hogy belőle lesz így valaki.hidd el aki basztat az féltékeny,mond vissza,hogy:
örülnél mi neked is lenne 5.ös dogád nem??!!
És jó neked,hogy ilyen agyad van.
És egy nyelvtan dogára.(pl)
2-6.ig tanulok és jó ha 3-as lesz..:/
hát igen nem fog ugy az agyam mint régen.
Figyelj a hormonjaidra!
(még az is lehet,hogy terhes vagy!)
sajnos nemcsak a 13 évesek ilyenek :) rengeteg az irigy ember, azért bántanak, mert ők is azok. ilyenkor mindig arra gondolj, inkább irigyeljenek mint sajnáljanak. én is erre szoktam gondolni amikor bunkó emberek beszólnak.
28/N
Ha belevaló jópofa osztálytárs vagy,akkor nem hiszem hogy
hogy kirekesztenének.nem lehet,hogy te magad is egy kicsit többnek tartod magad a többieknél?
Az hogy te kevés tanulassal kitűnő erdményt érsz el,az egy adottság ettöl nem érsz többet a másiknál. Létezik,szorgalom,türelem,kedvesség,szépség,áldozatkészség és még sok más amivel az életben büszkén megállhatjuk a helyünket.
gratulálok neked:D
okos lány vagy:D
ne foglalkozz velük, féltékenyek, kevésbé érettek!
keress idősebb barátokat inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!