Miért piszkálnak azért, mert szeretném, hogy legyen belőlem "valaki"?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok,első óta kitünő.alsóban soha nem bántottak azért mert kitünő vagyok,de 5.óta rendszeresen kapok beszólásokat.próbálom nem felvenni,de rosszul esik.kiosztanak egy dolgozatot,megkérdezik nekem hányas lett,mondom hogy ötös,na persze a kis stréber..pedig én keveset tanulok.az írásbelit megírom itthon,de néha előfordul hogy ott másolom.kb egy órára 10 percet tanulok,meg óra elött átnézem,és mindenem ötös.elég laza vagyok,nem veszem komolyam a dolgokat,csak az álmom az,hogy gimnázium után orvosi egyetemre menjek,gyerekorvos szeretnék lenni.egyszer meg is vertek,ezért,de az is inkább lelkileg bántott mint fizikailag..vannak barátaim,de ez nagyon rossz.szólni nem akartam tanárnak,nehogy aztmondják hogy árulkodok,de egy barátnőm elmondta az osztályfőnöknek..őt nemérdekli.mit csináljak?2010. márc. 12. 19:50
11/12 anonim válasza:
Olyanok piszkálnak, akiknek a szülei is SENKI-k. Vagyis, akiknek minden más fontosabb mint a tanulás, karrier. Ők a mai nyelven "kocsmábajárók".
Majd, ha csúfolnak vagy beszólnak vágj vissza nekik azzal, hogy 10 év múlva nézzük már meg, hogy ki-mire vitte az életben??
Amit megtanulsz azt senki nem veszi el tőled!!
További jó tanulást.
12/12 anonim válasza:
Bocs, hogy most írok :D De totál, mintha engem írtál volna le. 1.-től fogva mindenből 5ösöm van, én is gyerekorvos szeretnék majd lenni, és szintén alig tanulok [kb heti 1 max 2órát, kivéve mikor doga van]. :)
De engem sose piszkáltak emiatt, sőt a fiúknál a "főnök" is színkitűnő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!