Mi lesz így az unokámmal? (információ lent)
Én egy nyugdíjas nagymama vagyok. Van egy 17 éves lányunokám, aki miatt nagyon aggódom. Már ilyen korán kezdi a fiúzást, és már van barátja is. Nemrég az ilyen lányokat még könnyűvérűnek tartották, ezért még a szomszédoknak sem mesélek semmit, ha kérdeznek, mert félek hogy emiatt megszólnak az uctában. Már csak abban tudok reménykedni, hogy nem szeretkezett vele, mert akkor teljesen kikészülnék, mi lett belőle. (Még a csókolózást is korainak tartom ennyi idősen)
Ami még aggaszt, hogy diszkóba is el szokott járni a városba, pedig itt a faluban is nagyon jó rendezvények lennének a művelődési házban, azok lennének neki valók. És az legalább még sötétedéskor be is fejeződik, nem úgy mint ezek a nagyvárosi diszkók, ahol csak a csinadratta megy.
Na és még a külseje. Múltkor vörös volt a körme, és a szemét is festi.
Templomba már próbáltam egyszer-egyszer elcsalni, hátha majd ott jó útra tér, de elzárkózik tőle.
Az anyja elvált, és mindent megenged neki. Vele is próbáltam beszélni, de a lány mellé áll. Félek, hogy ebből baj lesz.
Mit tudnék tenni vele, hogy megjavuljon?
17 évesen még szép hogy csókolózott már! A vörös köröm pedig nem gond, 6ikba járok és a fél osztálynak pirosra van lakkozva a körme (nekem is). És hát a pasi... Barátnőmnek 11évesen volt pasija...
12/L
1. Ha kamu akkor: BEKAPHATOD!
2. Ha nem kamu akkor: Régen lehet, hogy ezek nem voltak megszokottak, de változott a világ. Most már szinte mindenki ezt csinálja. Örülj neki, hogy még nem feküdt le vele, mert legtöbbször 14-16 éves korban történik meg ez. Na, és a csók, Általában 14 éves korra már mindenki átesett ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!