Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lesz így az unokámmal?...

Mi lesz így az unokámmal? (információ lent)

Figyelt kérdés

Én egy nyugdíjas nagymama vagyok. Van egy 17 éves lányunokám, aki miatt nagyon aggódom. Már ilyen korán kezdi a fiúzást, és már van barátja is. Nemrég az ilyen lányokat még könnyűvérűnek tartották, ezért még a szomszédoknak sem mesélek semmit, ha kérdeznek, mert félek hogy emiatt megszólnak az uctában. Már csak abban tudok reménykedni, hogy nem szeretkezett vele, mert akkor teljesen kikészülnék, mi lett belőle. (Még a csókolózást is korainak tartom ennyi idősen)

Ami még aggaszt, hogy diszkóba is el szokott járni a városba, pedig itt a faluban is nagyon jó rendezvények lennének a művelődési házban, azok lennének neki valók. És az legalább még sötétedéskor be is fejeződik, nem úgy mint ezek a nagyvárosi diszkók, ahol csak a csinadratta megy.

Na és még a külseje. Múltkor vörös volt a körme, és a szemét is festi.

Templomba már próbáltam egyszer-egyszer elcsalni, hátha majd ott jó útra tér, de elzárkózik tőle.

Az anyja elvált, és mindent megenged neki. Vele is próbáltam beszélni, de a lány mellé áll. Félek, hogy ebből baj lesz.

Mit tudnék tenni vele, hogy megjavuljon?

2009. aug. 28. 14:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ez 100%ig kamu kérdés csak kérdezett aztán nem is jelentkezett a kamu nagyi
2009. aug. 31. 19:02
 22/25 anonim válasza:
Úhhh.. nokomment.
2009. okt. 26. 09:08
 23/25 anonim ***** válasza:

17 évesen még szép hogy csókolózott már! A vörös köröm pedig nem gond, 6ikba járok és a fél osztálynak pirosra van lakkozva a körme (nekem is). És hát a pasi... Barátnőmnek 11évesen volt pasija...

12/L

2010. febr. 7. 16:46
 24/25 anonim válasza:
Zárassa zárdába ... Istenem ...
2010. márc. 5. 23:02
 25/25 anonim ***** válasza:

1. Ha kamu akkor: BEKAPHATOD!

2. Ha nem kamu akkor: Régen lehet, hogy ezek nem voltak megszokottak, de változott a világ. Most már szinte mindenki ezt csinálja. Örülj neki, hogy még nem feküdt le vele, mert legtöbbször 14-16 éves korban történik meg ez. Na, és a csók, Általában 14 éves korra már mindenki átesett ezen.

2010. márc. 30. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!