Mi lesz így az unokámmal? (információ lent)
Én egy nyugdíjas nagymama vagyok. Van egy 17 éves lányunokám, aki miatt nagyon aggódom. Már ilyen korán kezdi a fiúzást, és már van barátja is. Nemrég az ilyen lányokat még könnyűvérűnek tartották, ezért még a szomszédoknak sem mesélek semmit, ha kérdeznek, mert félek hogy emiatt megszólnak az uctában. Már csak abban tudok reménykedni, hogy nem szeretkezett vele, mert akkor teljesen kikészülnék, mi lett belőle. (Még a csókolózást is korainak tartom ennyi idősen)
Ami még aggaszt, hogy diszkóba is el szokott járni a városba, pedig itt a faluban is nagyon jó rendezvények lennének a művelődési házban, azok lennének neki valók. És az legalább még sötétedéskor be is fejeződik, nem úgy mint ezek a nagyvárosi diszkók, ahol csak a csinadratta megy.
Na és még a külseje. Múltkor vörös volt a körme, és a szemét is festi.
Templomba már próbáltam egyszer-egyszer elcsalni, hátha majd ott jó útra tér, de elzárkózik tőle.
Az anyja elvált, és mindent megenged neki. Vele is próbáltam beszélni, de a lány mellé áll. Félek, hogy ebből baj lesz.
Mit tudnék tenni vele, hogy megjavuljon?
Ez nem kamu kérdés véletlenül? Ha nem az:
Ő manapság még normálisnak számít, ha 17 évesen van barátja... Sok lány már 13-14 évesen kezdi a fiúzást és a sminkelést, a plázába járást, meg az éjfélre hazaérést, szerintem ez a szörnyű... De a csók még ennyi idősen sem katasztrófa.
De 16 év felett már elfogadottnak számít mindez, a világ változik.
Én ilyen idősen kocsmába és sörkertbe jártam, teljesen feketébe öltöztem (most is sokszor, csak elegánsabban), rockzenét hallgattam(hallgatok), 17 évesen egy barátnőmmel elutaztam a Rockmaraton-fesztiválra felügyelet nélkül, meg ilyesmik (mondjuk nem fiúk után mentem)
Sosem jártam hittanra, vagy templomba.
Mégis értelmes és rendes embernek tartanak, egyetemre járok, átadom a helyem a buszon, állatvédő vagyok, és nem alkoholizálok, nem drogozok, stb...
Ki fogja nőni egyszer ezt az életstílust is, de a mai fiataloknak már unalmas egy művelődési ház programja általában, nekik ez a "vad" életvitel a normális, és végülis valahol igazuk van...Csak hajlamosak túlzásokba esni
22/L
Én megértem a kedves kérdező aggodalmát, hiszen teljesen más világban nőtt fel!De sajnos ez manapság(hogy egy 17 éves lány lefekszik valakivel) egyáltalán nem kirívó!
Amúgy nekem is az volt az első benyomásom, hogy kamu a kérdés...
Kamu.Nagyi,aki rosszlánynak tartja aki 17 évesen csókolózik meg a csinadrattás nagyvárosi diszkóba jár,számítógépet tart otthon és vidáman fórumozik olyan emberekkel,akik esetleg nem is járnak templomba,és netán szeretkeztek 17 évesen.:DDD
(Félreértés ne essék, az én nyugdíjas szüleim is neteznek,de nem is írnak ilyen marhaságokat.Már elnézést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!