Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lesz így az unokámmal?...

Mi lesz így az unokámmal? (információ lent)

Figyelt kérdés

Én egy nyugdíjas nagymama vagyok. Van egy 17 éves lányunokám, aki miatt nagyon aggódom. Már ilyen korán kezdi a fiúzást, és már van barátja is. Nemrég az ilyen lányokat még könnyűvérűnek tartották, ezért még a szomszédoknak sem mesélek semmit, ha kérdeznek, mert félek hogy emiatt megszólnak az uctában. Már csak abban tudok reménykedni, hogy nem szeretkezett vele, mert akkor teljesen kikészülnék, mi lett belőle. (Még a csókolózást is korainak tartom ennyi idősen)

Ami még aggaszt, hogy diszkóba is el szokott járni a városba, pedig itt a faluban is nagyon jó rendezvények lennének a művelődési házban, azok lennének neki valók. És az legalább még sötétedéskor be is fejeződik, nem úgy mint ezek a nagyvárosi diszkók, ahol csak a csinadratta megy.

Na és még a külseje. Múltkor vörös volt a körme, és a szemét is festi.

Templomba már próbáltam egyszer-egyszer elcsalni, hátha majd ott jó útra tér, de elzárkózik tőle.

Az anyja elvált, és mindent megenged neki. Vele is próbáltam beszélni, de a lány mellé áll. Félek, hogy ebből baj lesz.

Mit tudnék tenni vele, hogy megjavuljon?

2009. aug. 28. 14:24
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%
Igen egyetértek, ez 100% h kamu. Ilyen nincsen, de azért nevettem eggyet (nem gúnyból írom, komolyan vicces)
2009. aug. 28. 18:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

17éves és ne csókolózzon ?? Én már láttam 7éves gyereket is csókolózni meg ilyen kis pici tizenéveseket..Na azoknak nem kéne,de 17éves azért nehogy már apáca legyen,ne csókolózzon ? akkor mikor kezdje el 20évesen ? Ne sexeljen ? Akkor mikor sexeljen 25évesen ? Ne fesse magát akkor mikor ? 40évesen ? pff.. mamikám ez itt 2009 nem pedig 1980 XD

ja amúgy az " XD " az egy smile.. :)

2009. aug. 28. 23:53
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
előttem levő válaszolót kiegésziteném,a "smile"(ejtsd szmájl) meg egy mosolygó fej
2009. aug. 29. 09:26
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
ja igen,köszi :D
2009. aug. 29. 09:31
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem kell tenned hogy megjavujon

ellenben vedd észre, telik az idő

régen már az is nagy dolog volt, hogy kivillant egy nő bokája

gondolom a nagymamád is úgy gonolta, hogy túl sokat engedsz meg magadnak.

ma már más világ van, mint régen volt.

fogadd el az unokádat olyannak amilyen és szeresd feltétel nélékül. érezze, hogy rád mindig számithat. és ne akard megváltoztatni. abszolút normális amit csinál. tudom, nem könnyü ezt elfogadni

2009. aug. 29. 19:39
 16/25 anonim ***** válasza:
46%

szerintem nem kamu

tippeltem hogy falun lakó nagymama írja és igen

auért a falu mai napig nem város, és nem Bp.

2009. aug. 29. 19:41
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

19.41:aki falun lakik,számítógépe van,netezik,és teljes biztonsággal fórumozik,az nem akad ki attól,ha egy 17 éves lakkozza a körmét,és nem használ ilyen hülye,álnagyis kifejezéseket mint a csinnadrattás diszkó a városban.Arról nem is beszélve,h mutass nekem egy falut,ahol a tizenévesek illedelmes,sötétedéskor végződő kultúrprogrammal múlatják az időt,és nem járnak diszkóba,nem festik a szemüket,vagy lakkozzák a körmüket.Arról nem is beszélve,h nem olyan hihetetlen még egy falusi nagyinak sem,h egy 17 éves csókolózik.

Egy viccesen eltúlzott kamu.:)

2009. aug. 29. 20:36
 18/25 anonim ***** válasza:
de am mamikám mire volt jó ez kamu kérdés ??:S
2009. aug. 29. 21:44
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem mami volt,valaki várta h. elküldjük-e a p...ba a "nagymamát" de nem jött össze...mellesleg annyi,hogy a mi nagyszüleink idejébben sokkal hamarabb házasodtak,szültek gyereket a lányok,18 körül,a 21éves "bekötetlen fejű"már vénlánynak számitott,már csak ezért is hülyeség
2009. aug. 31. 07:21
 20/25 anonim ***** válasza:
70%
Van aki 13 évesen csókolózik...naés?örülj hogy nem a lányok érdeklik....
2009. aug. 31. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!