Ti milyen jegyeket kaptok félévkor?
Én:
angol:5
francia:4
irodalom:4
nyelvtan:4
töri:3
föci:4
matek:3
fizika:3
kémia:4
biosz:3
tesi:5
rajz:4
ének:5
3,9 az átlagom
Hát, a tavaly évvégimhez képest ez jobb kicsit, de év végére próbálom kijavítgatni azért, mert nem vagyok annyira megelégedve vele. Bár sokkal rosszabbra számítottam, mert csak az utóbbi időben kaptam össze magamat, és mostanában tanulok ezerrel, behozom a lemaradásaimat, remélem év végére sikerül felhoznom a 4-eseket 5-re, a 3-asokat pedig 4-5-re. :)
És ti hogy álltok?
16/L 10. osztály
Matek - 5
Biológia - 5
Kémia - 4
Töri - 5
Spanyol - 4 v. 5
Irodalom - 4
Nyelvtan - 5
Művtöri - 5
Etika (inkább filozófia -.-") - 3
Gyógytesi - 2 (nem jártam úszni :D, meg elaludtam párszor, mivel hajnalban van, de ez legyen a legnagyobb gondom)
Egyébként erős gimibe járok, az országos listán az első tízben van, érettségi átlag, felvettek száma és nyelvvizsga arány szerint is.
19/L 12.o
Matek-3
Magyar nyelvtan-5
Magyar irodalom-5
Angol-5
Szlovák-3
Természetismeret-4
Ének-5
Rajz-5
Tesi-4
Egészségtan-5
Informatika-5
Töri-5
Hú...nem tudom. Szerintem jók ezek a jegyek, de természetismeretből és szlovákból mindenképpen javítani akarok. Matekot úgy sem értem, tartom a hármast, tesi meg soha nem lesz ötös.
12L-6.osztály, bár gondolom idősebbek véleményét kérted...de azért írtam.
Minden 5 ös de tesiből dicséretes
16/l 10. osztály
rosszakat..
magyar: 3
matek: 2
német: 3
info: 3
tesi: 5
9.osztály..(előkészítő)
angol:3
irodalom:3
nyelvtan:3
töri:4
föci:3
matek:3
fizika:3
kémia:2
biosz:3
tesi:2
rajz:5
ének:4
nyekes 10. most vesszük a 9.es anyagot (:
Fizika: 3
Kémia: 3
Biosz: 3
Nyelvtan: 3
Angol: 4
Olasz: 4
Matek: 4
Irodalom: 4
Föci: 4
Töri: 5
Ének: 5
Rajz: 5D
Tesi: 5D
Bioszból és Nyelvtanból megpróbálok javítani, ezek "véletlen" lettek 3-asok :D (mindkettőből épphogy megvan a 3 jegyem, amennyi a lezáráshoz kell :D)
16/ 10.osztály :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!