Minden 16-17 éves ilyen, vagy csak az én öcsém?
Mindent csak kritizálni tud, ami nekem tetszik, az mindig sz@r, és csak az a jó, amit ő szeret; általánosít, kölső alapján ítél meg mindenkit, ha valakin van valami apróság, ami nem tetszik neki, akkor az illetőt már rögtön elkönyveli idióta parasztnak.
Engem állandóan lerib@ncoz, mert festem a körmeimet, szerinte csak a qrvák festik, meg csak azok sminkelik magukat. Akkor is megkaptam, hogy rib@nc vagyok, amikor szakítottam a barátommal, állítólag hetente váltogatom a pasikat, pedig az exemmel 5 hónapig voltunk együtt, előtte vagy 2 évig nem is volt barátom, azelőtt is csak egy volt.
Ha van rajtam valami rózsaszín, akkor már hülye plázacica vagyok, de persze ő csak fekete cuccokat hord, mert szerinte a többi szín mind lányos...
Ja és mellesleg mindig mindent jobban tud, a szüleimmel és a tanáraival is folyton felesel. Kisebb korában tök aranyos volt, de pár éve úgy megváltozott... Minden tini srác ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!