Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Minden 16-17 éves ilyen, vagy...

Minden 16-17 éves ilyen, vagy csak az én öcsém?

Figyelt kérdés

Mindent csak kritizálni tud, ami nekem tetszik, az mindig sz@r, és csak az a jó, amit ő szeret; általánosít, kölső alapján ítél meg mindenkit, ha valakin van valami apróság, ami nem tetszik neki, akkor az illetőt már rögtön elkönyveli idióta parasztnak.

Engem állandóan lerib@ncoz, mert festem a körmeimet, szerinte csak a qrvák festik, meg csak azok sminkelik magukat. Akkor is megkaptam, hogy rib@nc vagyok, amikor szakítottam a barátommal, állítólag hetente váltogatom a pasikat, pedig az exemmel 5 hónapig voltunk együtt, előtte vagy 2 évig nem is volt barátom, azelőtt is csak egy volt.

Ha van rajtam valami rózsaszín, akkor már hülye plázacica vagyok, de persze ő csak fekete cuccokat hord, mert szerinte a többi szín mind lányos...

Ja és mellesleg mindig mindent jobban tud, a szüleimmel és a tanáraival is folyton felesel. Kisebb korában tök aranyos volt, de pár éve úgy megváltozott... Minden tini srác ilyen?

2009. aug. 27. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Igen, általában
2009. aug. 27. 14:22
 2/12 A kérdező kommentje:
A bátyám nem emlékszem, hogy ilyen lett volna, ő mindig normális volt...
2009. aug. 27. 14:47
 3/12 anonim válasza:
100%
ahány ember annyiféle viselkedés, idővel kinövi, hagyd rá és ne szólj vissza neki, abbahagyja majd a piszkálódást
2009. aug. 27. 15:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
hasonló embereket ismerek, hasonló korosztályban. majd ha elszigetelődnek tőle a barátai, akkor hidd el megváltozik. ne törődj vele. az durva hogy leribancoz, tudom nehéz, de ne törödj vele. Meg se halld! és igen. a legtöbb tini srác ilyen... sajnos...
2009. aug. 27. 16:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

sok 16 éves ilyen

ellenben amikor ribancnak nevez, adj neki egy fülest

az hogy fikáz egy dolog (szard le, ne érdekeljen, vagy valami szellemesen riposztozhatsz, azt szeretik) de hogy leribancozzon!

legyenek azért már határok!

2009. aug. 27. 23:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nem kell leszarni amit mond, hanem ügyesen vissza kell vágni. ez egyfajta ritus. nem élet-halál harc
2009. aug. 27. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
majd kinövi...
2009. aug. 28. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem mind ilyen, de sajnos vannak, akikből ilyen tapló lesz :(

nekem van egy 15 éves öcsém, de ő épp az ellenkezője a tiédnek(pedig ő is rocker)...de mindig megdicsér, ha van egy új ruhám, vagy új hajam, néha még akkor is, ha csak kisminkelem magam, hogy milyen jól nézek ki...és ha ruhát vesz magának, vagy új hajat akar, mindig megkérdez, hogy nekem tetszik e, ad a véleményemre...

ülj le az öcséddel és beszélgess vele erről...mond el neki, hogy az emberek különbözőek és te sem bántod őt azért, mert egy gyászhuszár...hátha észbe kap

(20/L)

2009. aug. 30. 18:41
 9/12 anonim válasza:
nem foglalkozol vele, előbb-utóbb megunja, hogy magával vitatkozik:D
2009. aug. 31. 10:38
 10/12 anonim válasza:
Én egy 17 éves lány vagyok.. :D Nos sajnos körülöttem is rengeteg az ilyen fiú, és rohadtul szánalmasnak tartom, amikor ilyen viselkedéssel akarnak kitörni a többi közül.. Lázad és kész, majd kinövi.. De én semmiképp nem hagynám, hogy így viselkedjen velem, tuti pofánvágnám, ha így mer velem beszélni.. Ha visszaütne? Hm, először is azzal tényleg bebizonyítaná gyerekességét, mert egy igazi srác nem üt lányt, ugyebár. Szerintem többet kéne beszélgetned vele, kikérni dolgokról a véleményét, és ha valamit nem jól lát, akkor elmagyarázni neki.. Szerintem ez egy elég jó taktika lenne, hamar rájönne, hogy nem mindenben neki van igaza, nem tud mindenre kitalálni valamit, ugyanakkor TALÁN megváltozna veled a viszonya, mert mégis csak fontosnak érezné magát a te szemedben, ha beszélgetsz vele, és kérdezgeted erről-arról.
2010. márc. 25. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!