Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez nagyon gáz? :/ Mit gondolto...

Ez nagyon gáz? :/ Mit gondoltok, vélemény?

Figyelt kérdés
14 évesen (majdnem 15!) már szinte annyi voltam ..most 16 vagyok.. egy nagyonjó barátommal elvesztettem a szüzességem.. azt a dolgot nem bántam meg csak amiatt bánom hogy hogyan néznének rám azok akik megtudnák.. szégyenlem magam emiatt nagyon.. hogy ilyen korban megtettem mivel nem terveztem még csak pár év múlva..olyannal akit tényleg szeretek.. legszívesebben elásnám magam emiatt.. :'(

2013. jan. 6. 02:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gáz-e? Attól függ milyen szemszögből nézzük. Hogyha nem szeretted, meg semmi, csak úgy hopp, igen nagyon gáz. Ha pedig szeretted volna, talán nem lett volna annyira gáz. De már nem tudsz rajta változtatni, kész remélem tanultál az esetből, de ne mondd meg ssenkinek, aki csalódna benned emiatt. Szerintem, mert azzal nem csak magadnak tennél rosszat.
2013. jan. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!