Ez nagyon gáz? :/ Mit gondoltok, vélemény?
Most már hiába sajnálkozol rajta, az időt nem lehet visszapörgetni! :)
Mások véleménye pedig ne érdekeljen!!
bárcsak olvasná ezt a lányunokám,
ő most 13,de már nagyon rá van izgulva a fiúkra,szerintem hamarosan odadobja magát a kis lüke, egy nagydumás csávó alá,
sajna...
Most már tényleg mindegy.
Nem kell mindenkinek elmondani. És ennyi.
Én 13 évesen csináltam hülyeségeket..
Most 15 évesen, visszagondolva még nem fekszek le senkivel...hülye voltam..de hát látod az időt nem lehet visszafordítani :(..sajnos.
Szerintem nem kell a kérdezőt emiatt bántani, valószínűleg elég neki maga tény hogy ez van. Mostmár nem tudsz ezellen semmit sem tenni, örülj neki hogy semmi probléma nem történt. Úgyértem egészséges vagy,nem? Na látod :) Valószínűleg akkor szeretted azt a fiút, még ha mostanra ezt nem is érzed. Tanultál ezzel egy leckét, és szerintem örökre meg is jegyzed :) Én csak annyit tudok ajánlani, hogy attól, hogy nem vagy szűz, még nyugodtan maradj az, aki eddig voltál, hogy legközelebb akkor adhasd oda magad igazán - egy olyan fiúnak, aki igazán szeret - amikor eredetileg szeretted volna. :)
16/L
Ugyan így jártam...én nem bántam meg. Anyukám azt mondta, olyannak adjam oda magam, akiben bízom, hát benne bízom. Lehet, hogy hülyeség volt, de megtörtént és ennyi. Én nem mondtam el senkinek. Fel a fejjel:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!