Vagy legalább vannak olyan darabok amiket szerettek?
Azért kérdezem, mert vannak olyanok, akik például még sosem hallottak Lisztről és ilyen nagy nevekről, annyit tudnak hogy "volt egy Mozart meg valami Beethoven". Én is kamasz vagyok mégis szeretem. Szerintem meg sem próbálják élevezni ha hallanak egy darabot már csak makacsságból sem, mert a komolyzene az manapság már ciki. Pedig szerintem igenis szép, csak meg kellene próbálni megszeretni.
Én mindenféle zenét meghallgatom, tehát electro, house, rock, rap, pop, és még más stílusból is vannak kedvenceim. Így komoly zenét is szeretek hallgatni, leginkább Ludovico Einaudi zenéit. Nagyon sok zenéje tetszik, szerintem szépek.
2013. jan. 11. 21:05
23/28 anonim válasza:
néha elõfordul, hogy hallgatok, de nem igazán értek hozzá.
2013. jan. 13. 06:13
24/28 anonim válasza:
Sezrintem egyáltalán nem ciki.Sőtt...ez valami megnem értett szépség manapság...CSak az olyan emberek érzik át teljesen akiknek egy icipici intelligenciájuk van ehhez,.Amit mostanság "zenének" neveznek az nem zene az zaj...csak olyanok mondják zenének akik nem értenek ehhez és valljuk be 100 ból hány 10-20 éves gyermek hallgat rendszeresen komoly zenét?Liszt,Beethoven,és Mozarthoz képest amit most az emberek zenének mernek hívni az kritikán aluli.Semmi érzelem,semmi gondolat,csak a puszta "menőség" érzés.Hány ember képes arra amiket a komoly zene koraiban élő muzsikusok csináltak?És akkor kérdezek még egyet.Hány ember képes olyan zenét írni mint manapság az emberek.Nem mondom hogy rossz emberek és hogy semmi érzésük nincs.De ezt nem a zenén élik ki./Tisztelet a kivételnek).De ténylegesen válaszolva kérdésedre:Igen hallgatok mindennap,Beethovent,Mozartot stb.-t.Rengeteg zenei órára járok(természetesen komolyzene)és egyet elhatároztam.Hogy tanár leszek...zene tanár.És ha törik ha szakad mindent megteszek majd azért hogy csak akár minimálisan megszerettethessem a gyermekekkel a zenét.Az IGAZI zenét.Üdv
12/L
2013. jan. 13. 20:10
25/28 anonim válasza:
Hát ha nekem tetszene akkor biztos hallgatnék de az ízlésem nagyon messze van a komoly zenétől, de mégsem mondom azt hogy ciki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!