13-14 évesek! Milyen zenéket hallgattok? Én naponta kb mennyit? (már ha hallgattok minden nap:D)
Kispál, Kiscsillag, Quimby , Kaukázus , 30Y, Hiperkarma ,Pál utcai fiúk , Péterfy Bori, Heaven Street Seven , Irie Maffia. Én kb. folyamatosan zenét hallgatok.
14,5F
Rock, metal, valamint egy-két punk és Ska-punk szám (nem vagyok punk és nem értek együtt az eszméjük lényegével, de van néhány jó zenéjük). :D
Néhány együttes a teljesség igánye nélkül: Rammstein, Slipknot, Kárpátia, Ska-P, Hatóságilag Tilos egy-két száma, Hinder, Dope, Bullet For My Valentine, Green Day, MCR, Panic At The Disco, Skillet, Seether, Staind, Paramore, Linkin Park, Nightwish, D88, Hunnia, Hungarica, Vérvád, Vádló Bitófák, Nemzeti Front, Titkolt Ellenállás, Tankcspda, Vendetta, FankaDeli, stb.
És állandóan megy a zene. :D
15/l
Ritkán halgatok mert nem akarok süket lenni 20 éves koromra :D.
Amúgy Akon,50cent,David Guetta
Kb. mindig szól a zene.:D
Műfajban: rap,hiphop,rnb,house,disco,PoP
AnonimMC,Kesha,Iyaz,Bárány,David Guetta, BárányAtilla, Jason Derulo, Manian, LadyGaga,ChildrenofDistance, Chris Brown, Jay Sean, Jaz-z, AliciaKeys, Kings of Leon, One Republic, Owl city,Rihanna, Stereo 2.0, Tiesto, Bitbull, Mes, Adamz, Road, Eminem, Basshunter, TheGrenma
Kb. ennyi:D
Én ugyan már 16 vagyok, de azért írok. :)
Minden féle zenét meghallgatok. Mostanában rákaptam a discozenékre, és egy szép dalra. :)
Hogy mennyit hallgatok egy nap zenét? Hűűű, 4-5 órát biztos, ha nem többet. Ha meg olyanom van, akkor folyamatosan 6-7 órában... a headset nagy kincs. :)
Változó,leginkább a hangulatomtól függ.
Általában:
Hooligans,Tankcsapda,Lola,Kovácsovics Fruzsi,Hien,Children of a distance,Anonim MC,David Guetta,Miley Cyrus,Lady Gaga,Jonas Brothers,Simple Plan,Sum41,Beyonce,Madonna,Robbi Williams,Shakira...
Napi 1óra a minimum,max. az olyan 4óra körül van.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!