13-14 évesek! Milyen zenéket hallgattok? Én naponta kb mennyit? (már ha hallgattok minden nap:D)
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 14:20
51/60 anonim válasza:
ha van időm akkor csak Rádio1 13/l
52/60 anonim válasza:
Reggel kb.2 óra még ágyban, este 3 is elmegy napközben meg magam gitározok, zongorázok, énekelek:D Mika, Lady Gaga, Péterfy Bori, HS7, és még mindenféle...
13L
53/60 anonim válasza:
Green day, Mika, Glee feldolgozások, Ting Tings, HS7, Rihanna, Pink... napi kb. 6-7 óra
13L
54/60 anonim válasza:
Dream Theater, Liquid Tension Experiment, Guns N' Roses, Motörhead, Bon Jovi... szinte minden nap hallgatok zenét, ha gépezek vagy ha van egy kis időm rá. :) 13/L
55/60 anonim válasza:
McSooN,McBlack,Riddler,Rico,Day,Children of Distance,BeerSeeWalk,Blr,Eminem
Kapásból ennyi jutott eszembe.:)
14.L
56/60 anonim válasza:
Skrillex , dubstep néha Green Day meg ilyenek..szóval dubstep és rock..:D Amúgy úgy napi 1 órát, de nem folyamatosan hanem néha így néha úgy..:) 13/L
57/60 anonim válasza:
Az elsővel és a nem tudom hányadikkal egyezik szinte teljesen. 13/L
58/60 anonim válasza:
Én minden nap hallgatok zenét :-) főleg rock és metál műfajban de majdnem bármit meghallgatok.
Pl.: Offspring, 30 second to Mars, Panic! At the disco, Disturbed, Bullet for my valentine, Mashine head, Tankcsapda, Katatonia, We are the fallen, Falling revelse, Caurage my love, Poets of the fall
59/60 anonim válasza:
És amúgy 13/L :-) ( elfelejtettem oda írni )
60/60 anonim válasza:
Nem rosszból, de minek válaszolni egy 5 éves kérdésre? A kérdező és a válaszolók is azóta mind 18-19 évesek, szerintem pont nem érdekel senkit, hogy milyen zenét hallgat egy 13 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!