Kamaszok! Ti hallgattok komolyzenét?
Vagy legalább vannak olyan darabok amiket szerettek?
Azért kérdezem, mert vannak olyanok, akik például még sosem hallottak Lisztről és ilyen nagy nevekről, annyit tudnak hogy "volt egy Mozart meg valami Beethoven". Én is kamasz vagyok mégis szeretem. Szerintem meg sem próbálják élevezni ha hallanak egy darabot már csak makacsságból sem, mert a komolyzene az manapság már ciki. Pedig szerintem igenis szép, csak meg kellene próbálni megszeretni.
Hallgatok.. mert a barátom zongorázik.. amúgy meg lovagláshoz is jók.. a címét nem tudom.. de az ő válogatása.. kiváló rá a piaffe *.*
Amúgy tényleg szép.. mondjuk mint néptáncos jobban vonzódok a népdalokhoz.. :)
Kedvenc: ez a válogatás.. =)
14/l
hallgatok főleg hogy zenésznek készülök. nagyon szeretnék karmester lenni:) nem csak a legismertebbeket, és ráadásul minnél jobban megismerem, egyre jobban szeretem.
16/L
Köszi a válaszokat! Akkor csak én vagyok ilyen emberekkel körülvéve, akik cikinek tartják.
Amúgy elsősorban rockot és metált hallgatok, de persze rendszeresen komolyzenét is :D
Utolsó!
A mi osztályunkban is valahogy így van, pedig én is jó suliba járok.
És rengeteg könnyűzenében van zongora, vagy akár egy egész szimfonikus zenekar, viszont én zenélek és egy Bartók darab basszusában és a rockzenében a dobszó között vett észre hasonlóságot a zongoratanárom :D Szóval ennél mélyebb kapcsolat is van a könnyű- és a komolyzene között.
egyszer tetszett egy srác. Sokáig beszélgettünk,tényleg sokat. Aztán egyszer rákérdezett milyen zenéket hallgatok (tudta,hogy hegedülök meg zongorázok komolyan) és mikor mondtam,hogy szeretem a komolyzenét. Szószerint kiröhögött,hogy annak semmi értelme nincs azt csak a mamik hallgatják. Így ért véget a kapcsolatunk :D
Egyik válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!