Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek egy gyereknek...

Szerintetek egy gyereknek eszébe jutna, hogy belenézzen valamelyik szülő internetes levelezésébe?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 10:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Direkt senki nem fogja megnézni ha ott a jelszó stb akkor szerintem a 80% megnézi.
2013. jan. 3. 19:08
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Én tudom anyukám jelszavát az email címéhez, és bevallom, nagyritkán bele szoktam kukkantani, de csakis azért, mert neki küldik az osztályomról szóló emaileket, és kíváncsi vagyok, miről leveleznek a szülők. :D De anya is tudja, és akadt ki miatta.

16/L

2013. jan. 3. 20:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Apam levelezese fele munka negyede spam negyede recept es nyomtatni valok. Tudom mert ott vagyk mikor felevente kerem nyomtasson. Ezert nekem nincs igenyem erre. Anyam pedig nem lepett be a szamitogep koraba nem is fog szerintem
2013. jan. 4. 01:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy eszébe juthat, és ha kicsit belenéz a témába, nem is olyan nehéz megszerezni a jelszót. Bár engem nem érdekel, így nem csinálok ilyet.
2013. márc. 1. 11:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálunk én vagyok anyu "titkárnője" ezért én belenézek mindig. nincs benne semmi ami nem tartozna rám vagy ne mondaná el, az iskolai jegyzetei meg nem érdekelnek. de neki mennek az ofőtől a levelek, hugom ofőjétől, és ezeket jobb, ha ketten is számon tartjuk, mert gy biztos nem marad el semmi ami kell.

egyébként tudom a jelszót, ő árulta el hogy tudjak neki szólni ha valami fontos van. Barátaival a levelezéseket nem olvasom el csak szólok, hogy jött (nem is érteném, angolul ínak egymásnak).

2013. márc. 1. 14:09
 16/16 anonim ***** válasza:

ha úgy hagyják,igen.Aztán rájönnek,hogy semmi fontos nincs benne,és abbahagyják.Én is tudom anyukám jelszavát,de nem szoktam felenni a facebookjára meg az ilyen közösségi portálokra.

Mi nem a szülők vagyunk,hogy mindenáron meg akarjuk tudni,hogy miről beszélget a gyerek,és ki az,akivel már félórája chatel,és ezért folyamatosan a gép előtt szaladgáljunk,hogy hátha elcsípünk valami lényeges mondatot(legalább is az én anyám ezt csinálja)

2013. márc. 1. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!