13 éves fiam, azt mondta, hogy meleg. Ez már végleges állapot, vagy csak a hormonok dolgoznak benne?
Te erőszakoltad a fiadra a lányt?
Úgy érzi, hogy melegként nem fogadnád el?
Igaz, hogy már 'lezárt kérdés', de ezt muszáj leírnom.
Az egyik közelebbi barátom meleg, felvállalva. Anno, amikor kisgyerek volt hasonló szituba keveredett mint a fiad : érezte, hogy nem érdeklik a lányok, de mivel azt hitte a szülei nem fogják elfogadni, ezért azt tettette, hogy jár egy lánnyal, egészen olyan 17-18 éves koráig. Most a legnagyobb csavar a sztoriban, hogy a lány segített neki felvállalni, mert a srác egyből elmondta a lánynak mi áll annak a hátterében, hogy hirtelen barátkozik és erőteljesen nyomul. A barátságuk azóta is tartó, mert a lány nem tervezett semmi komolyat a fiúval, csak mivel azt hitte az elején , hogy teljesen beléesett próbálta nem összetörni a szívét.
Csak ennyit akartam.
Egyébként, a lány én vagyok.
Durva emberek vannak.
Kérdező, ne ijedj meg attól miket mond a fiad, csak ülj le vele beszélgetni és korrigálni a problémákat. Láthatod ilyen kérdésből mekkroa veszekedéseket tudnak előidézni, és a szó szoros értelmében értelmetlen volt az egész ha jól megnézzük. Meleg csak úgy lehet valaki ha olyat lát, olyat tapasztal, vagy totálisan elsötétíti valaki az agyát a sok baromsággal és rosszul neveli. Nem figyel oda rá...naná hgoy a gyerekből homokos lesz és rossz társaságba keveredik.
"Meleg csak úgy lehet valaki ha olyat lát, olyat tapasztal, vagy totálisan elsötétíti valaki az agyát a sok baromsággal és rosszul neveli."
Soha nem láttam és nem is tapasztaltam melegséget (mind addig míg én nem kezdtem érezni magamon) a családom vallásos, mindig szeretetben neveltek és odafigyeltek rám.
Tehát akkor ezt magyarázd már meg, ha már ilyen baromságokat tudsz irkálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!