Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves fiam, azt mondta,...

13 éves fiam, azt mondta, hogy meleg. Ez már végleges állapot, vagy csak a hormonok dolgoznak benne?

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
0%
Szerintetek ha nicns barátnőm akkor én meleg vagyok? Mert momentán nicns és eléggé kivagyok akadva a női nemre. Sosem jött össze gy normális kapcsolatom sem..... vélemények?
2013. jan. 3. 20:00
 52/70 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy itt már minden egyéb téma is kijön. Egyébként én nem ítélek el senkit azért, mert a saját, vagy éppen másik nemhez vonzódik. Egyébként elkezdett a fiam ismerkedni egy lánnyal. :) Köszönöm a kérdésre adott válaszokat!
2013. jan. 3. 20:07
 53/70 anonim ***** válasza:
84%
Kijelenti hogy meleg aztán el kezd ismerkedni egy lánnyal? Hát akkor ez vagy egy kamu kérdés, vagy nála csak tényleg egy hülye divathóbort volt hogy melegnek adja ki magát...
2013. jan. 3. 20:22
 54/70 anonim ***** válasza:
87%

Te erőszakoltad a fiadra a lányt?

Úgy érzi, hogy melegként nem fogadnád el?

2013. jan. 3. 20:27
 55/70 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy már 'lezárt kérdés', de ezt muszáj leírnom.

Az egyik közelebbi barátom meleg, felvállalva. Anno, amikor kisgyerek volt hasonló szituba keveredett mint a fiad : érezte, hogy nem érdeklik a lányok, de mivel azt hitte a szülei nem fogják elfogadni, ezért azt tettette, hogy jár egy lánnyal, egészen olyan 17-18 éves koráig. Most a legnagyobb csavar a sztoriban, hogy a lány segített neki felvállalni, mert a srác egyből elmondta a lánynak mi áll annak a hátterében, hogy hirtelen barátkozik és erőteljesen nyomul. A barátságuk azóta is tartó, mert a lány nem tervezett semmi komolyat a fiúval, csak mivel azt hitte az elején , hogy teljesen beléesett próbálta nem összetörni a szívét.

Csak ennyit akartam.

Egyébként, a lány én vagyok.

2013. jan. 4. 18:27
 56/70 anonim ***** válasza:
0%

Durva emberek vannak.

Kérdező, ne ijedj meg attól miket mond a fiad, csak ülj le vele beszélgetni és korrigálni a problémákat. Láthatod ilyen kérdésből mekkroa veszekedéseket tudnak előidézni, és a szó szoros értelmében értelmetlen volt az egész ha jól megnézzük. Meleg csak úgy lehet valaki ha olyat lát, olyat tapasztal, vagy totálisan elsötétíti valaki az agyát a sok baromsággal és rosszul neveli. Nem figyel oda rá...naná hgoy a gyerekből homokos lesz és rossz társaságba keveredik.

2013. jan. 5. 13:50
 57/70 anonim ***** válasza:
87%

"Meleg csak úgy lehet valaki ha olyat lát, olyat tapasztal, vagy totálisan elsötétíti valaki az agyát a sok baromsággal és rosszul neveli."

Soha nem láttam és nem is tapasztaltam melegséget (mind addig míg én nem kezdtem érezni magamon) a családom vallásos, mindig szeretetben neveltek és odafigyeltek rám.

Tehát akkor ezt magyarázd már meg, ha már ilyen baromságokat tudsz irkálni...

2013. jan. 5. 14:39
 58/70 anonim ***** válasza:
84%
Más részről meg az, kedves 47%-os válaszoló, hogy ha a véleményed iránti elfogultságból te kitalálsz valamit, attól még az nem lesz igaz...
2013. jan. 5. 14:50
 59/70 anonim ***** válasza:
79%
Látom nem tudtál érdembeli magyarázatot adni. Nincs is több kérdésem...
2013. jan. 6. 12:14
 60/70 anonim ***** válasza:
0%
Eddig volt kérdésed?
2013. jan. 6. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!