Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves fiam, azt mondta,...

13 éves fiam, azt mondta, hogy meleg. Ez már végleges állapot, vagy csak a hormonok dolgoznak benne?

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
80%

22:13

te biztos nem tartozol azok közé.

2013. jan. 1. 12:30
 12/70 anonim ***** válasza:
27%
Ilyen korban semmi sem végleges,hiszen még a személyisége sincsen kifejlődve majd 18 éves kora után derül ki a nemi identitás,csak a hormonok dolgoznak
2013. jan. 1. 13:34
 13/70 anonim ***** válasza:
10%
A személyiség nem alakul ki gyerekkorban,nem tudom ki írta azt a hülyeséget,majd olyan 18-20 év között,addig még csak fejlődésben van
2013. jan. 1. 13:35
 14/70 anonim ***** válasza:
75%

Akik itt előttem írták, hogy ilyen idős korban nem dől el, hogy ki kihez vonzódik, azok 13 évesen még nem voltak biztosak benne? Csak olyan 18 éves korok körül tudatosult bennük ez?

Mert ha így nézzük akkor az összes ember ilyen idősen még csapong és nem tudja, hogy mi a helyzet. Egy 13 éves heterót mért nem kérdőjelez meg senki?

2013. jan. 1. 13:56
 15/70 anonim ***** válasza:
83%
Aki annyira töredelmesen állítja hogy ez ilyen korban még nem dől el, az kamasz korába nem tudta eldönteni hogy hetero vagy homoszexuális?!
2013. jan. 1. 14:02
 16/70 anonim ***** válasza:
70%
milyen homofób állatkert pontozta le itt az értelmes válaszokat? figyelj, a fiad még nagyon képlékeny időszakában van, normális, hogy esetleg vonzza őt a másik nem. aztán találkozik pár év (de talán nem is kellenek évek hozzá)múlva egy csinos lánnyal és akkor minden eldől. :)
2013. jan. 1. 14:15
 17/70 anonim ***** válasza:
94%
Vagy találkozik egy helyes fiúval! :)
2013. jan. 1. 14:28
 18/70 anonim ***** válasza:
87%
Nem akarjuk, hogy az legyen... de felesleges olyan dolgok felé terelgetni, aminek távol áll tőle. A fejre is állhatunk akkor se lesz heteró, ha meg mégis az, akkor meg magától is ráfog jönni!
2013. jan. 1. 14:41
 19/70 anonim ***** válasza:
94%

Bennem már 12 éves koromban tudatosult, hogy a fiúkhoz vonzódom. Nem vagyok nőies, a másságom sem látszik rajtam. Véglegesen viszont csak 18 éves koromban mondtam ki, illetve fogadtam el, hogy meleg vagyok.

Szóval szerintem, ha 13 évesen odaállt eléd a fiad, és azt mondta, hogy meleg, akkor az úgy van. Nagy bátorság és szerintem nem kevés álmatlan éjszaka kellett neki ahhoz, hogy ezt meglépje.

26/F (meleg)

2013. jan. 1. 14:52
 20/70 anonim ***** válasza:
7%

Látom amint leírtam hgoy én voltam az a 0%os egyből megsokszorozódtak a lepontozások ahhoz a hozzászólásomhoz.

Na de mindegy.

Ez ne normális hogy valakiben már gyerekkorában tudatosuljon, rossz körökben mozog az illető, így tuti az lesz belőle. De nem az én dolgom. Én csak tanácsot adtam a kérdezőnek, ha akar majd unokákat figyeljen oda a fiára jobban. remélem minden rendben lesz.:)

2013. jan. 1. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!