13 éves fiam, azt mondta, hogy meleg. Ez már végleges állapot, vagy csak a hormonok dolgoznak benne?
13 évesen is tudtam, hogy mindkét nem érdekel. Pont, mint most. Ha így gondolja , akkor eléggé valószínű, hogy ez így is van.
N
Kedves kérdező!
Nehogy hallgass ezekre a homofób válaszolókra, mert egy életre tönkreteszed a fiad!!!
Ha egy kicsit is érezteted a fiaddal azt, hogy nem tudod elfogadni, azzal súlyosan ártasz neki.
Most észnél kell lenned, mert a gyereked élete a kezedben van!!! Rengeteg meleg fiatal lesz öngyilkos minden évben.
68%-os!!!
Fogalmad sincs, ezzel a válaszokkal mennyit ártasz!!!! Tönkreteszel egy emberi életet!!!!
Kérdező!!! Nehogy hallgass rá!!!!!!
"Igazából az a legnagyobb bajom,m hogy ilyen kérdésekre 100an válaszolnak, de az olyan kérdésekre amik tényleg fontosak volnának és segítség kéne azokra senki."
Szerinted egy ember élete nem fontos?
Sokszor életek múlnak azon, hogy a szülő hogyan reagálja le ezt az egészet. A negatív hozzáállás, amit te közvetítesz sokszor tragédiával végződik.
Kedves Kérdező!
13 évesen még kiforratlan egy ember személyisége, ami nem jelenti azt, hogy nem érezheti, akár már most, h. más mint az átlag, de még rengeteg dolgot fog felfedezni önmagával kapcsolatban.
Minden esetre, a legtöbb amit tehetsz érte, hogy meghallgatod, szereted, figyelsz rá, - nem elítéled, hanem megpróbálod abban segíteni, hogy minél könnyebben, titkolózás és tabuk nélkül tudjon kiforrni a személyisége. - Ha hetero, ha meleg ezzel ártani biztosan nem fogsz neki, és bármi is, ha lehozod a csillagokat az égről az sem változtat a tényeken.
Egyébként a személyes példám:
kb 13 évesen én meg voltam győződve róla, hogy férjem és gyerekem lesz, és a titkos levelektől repesett a szívem, hogy mindjárthúdeszerelmesvagyok...
kb14 évesen beleestem a legjobb barátnőmbe. - Az abszoludt és kétségbeejtő meglepetés az volt, hogy nem olyannak láttam mint régen, és már más dolgokat akartam tőle és vele, mint előtte. - ez volt, a TEJÓÉGMIVANVELEM!?!?!?!?
Aztán pár év becsukóckodás, ÉNAKKORISHETEROVAGYOK, és majd megtalál az igazi és hozzámegyek...
Közben senki pasi nem tudott megmozgatni, és senkivel se mertem megosztani. - Magányosan, félelemmel telő évek, amikben nők hatottak ugyan rám, de én mást akartam, és küzdköttem
Miután kishíján tönkretettem a saját és jövendőbelim életét feladtam.
Most évek múlva jól vagyok.
Öt éve élek a párommal, boldogan, kölcsönös mély szeretetben.
(egy leszbikus nő)
09:51
Neked nincs jogod gyereket nevelni, mert tönkre tennéd!!!
09:58
Ha nincs keresnivalóm a társadalomban, akkor az adóm se kelljen!!!
"Neked nincs jogod gyereket nevelni, mert tönkre tennéd!!!"
Nehogy már egy aberrált mondja meg ezt nekem! Kinek képzeled te magad? Beteg állat.
"Ha nincs keresnivalóm a társadalomban, akkor az adóm se kelljen!!!"
Nem kell senkinek az adód mehetsz ahova akarsz.
"Szerintem ezt a 20%-os válaszolót is agyba főbe verte az apja gyerekkorába, azért lett ilyen lelki rokkant..."
Biztos nem mivel apámat nem ismerem. A lelki rokkant nem én vagyok hanem ti. Nem én támogatom azokat akik beteg, aberrált emberek a pedofilokkal és a zoofilokkal együtt. Keress rá a szexuális aberrációkra. Azért ítéljük el a pedofilokat és a zoofilokat mert undorító és hányingerkeltő, beteges ahogy a homoszexualitás is az. De szerintetek azért kéne mert egy állat vagy gyereknek nincs beleszólása. Ez nálatok az emberiesség, az érték? Milyen ember az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!