13 éves fiam, azt mondta, hogy meleg. Ez már végleges állapot, vagy csak a hormonok dolgoznak benne?
Kedves 48%-os!
Előszöris sajnálom a fiadat (ha van), függetlenül attól, hogy heteró vagy meleg, mivel ennyire beszűkült látású, tudatlan apja van. És ebben még az az elszomorító, hogy valószínűleg nem a tanulatlanság beszél belőled, mivel a helyesírásod jó.
Azért írom, hogy tudatlan vagy, mert eleve azt feltételezed, hogy mi melegek tűsarkú cipőben és női ruhában járunk. Hát nem. (Akik ezt teszik, őket transzvesztitáknak nevezzük, nem azonos kategória a homoszexuálisokkal.). Hidd el, sokan férfiasabbak vagyunk, mint egy átlag heteró. Ha szembejönnél velem az utcán, nem mondanád meg rólam, hogy más vagyok. De az eredeti kérdéshez visszatérve: 12 éves koromban tudtam, hogy meleg vagyok. Persze akkor még próbáltam változni, de bánom, hogy már akkor nem vállaltam fel, mint a Kérdező fia.
Túlkombináljátok, tudtam hogy most az jön hogy én milyen rossz ember vagyok, meg nem való nekem gyerek. Egyébként a helyesírásom 5ös volt mindig. Túl gyorsan gépelek és néha összekuszálódnak a betűk. Ja és nincs gyerekem még, egyenlőre normális nőt szeretnék találni magamnak, hangsúlyozom, nőt.
Ennyi lett volna, azt hiszem itt és most befejezem a veszekedést, a kérdezőnek pedig kitartást és sok sikert kívánok, remélem rendeződnek a kellemetlenségek odahaza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!