Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves fiam, azt mondta,...

13 éves fiam, azt mondta, hogy meleg. Ez már végleges állapot, vagy csak a hormonok dolgoznak benne?

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
33%
Mellékesen azért nem kérdőjelezik,meg hogy a 13 éves heteró-e,mert az a normális,az elfogadott,és a természetes,miért is kérdőjeleznék meg,hogy normális,teljesen egészség-e a gyerek? Sokkal inkább gond van azzal aki 13 éves taknyosként ilyet mond szinte biztos,hogy nem azért,mert komolyan gondolja,manapság a tinik azt is menőnek tartják,hogy 12-13 évesen már szexelnek,és rengeteg sok divatb**i van,körbe kéne nézni nem a heterókra mutogatni.
2013. jan. 1. 19:01
 32/70 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem itt arról van szó,hogy ti szóltok le minket,és néztek le minket,attól,hogy melegek vagytok,még nem biztos hogy a kisfiú is az.De látom ezt a kérdést csak melegek olvassák,mert mindenki 0%os aki nem meleg és aki szerint a gyerek nem biztos,hogy az,végülis honnan tudhatná 0 élettapasztalattal,éretlenül,fejletlenül,hogy mit kell érezni??? sok fiú ismerősömet 13 évesen nem érdekelték a lányok még se lett egyik sem meleg
2013. jan. 1. 19:26
 33/70 anonim ***** válasza:
27%
manapság minden 3.tini kitalálja,hogy meleg,húgom osztályába is ez volt,persze ez csak divat volt..
2013. jan. 1. 19:39
 34/70 anonim ***** válasza:
20%
Egyébként észrevettétek hgoy a kérdező egyszer sem írt ide? Gondolom már bánja hogy feltette ezt a kérdést. Én csak annyit üzennék neki hogy beszélgessen el a fiával, tervezzenek közös programokat és terelje a normális útra, terelje el a figyelmét és szoktassa le a tv-ről, mert az ilyesmiket tuti a tvben vagy a neten látja.... komolyan üljenek le és beszéljék meg. Ha nekem a fiam ilyet mondana, biztos hogy nem hagynám annyiban, sosem emelnék kezet rá, de a szájába rágnám hogy ne beszéljen többet ekkora elmebetegségeket. A gyerek az gyerek. Ennyi kész.
2013. jan. 1. 19:43
 35/70 anonim ***** válasza:
19%
Ez az lányok, nyomassátok csak a 0%ot :) IGazából jó kis feszültséglevezetés ez az egész.... kíváncsi vagyok élőben milyen lenne a vita, valószínű egymásnak esnénk, szétvernénk egymás fejét, ránk támadnátok tűsarkú cipőkkel, azzal püfölnétek a fejünket amíg meg nem változik a véleményünk.
2013. jan. 1. 19:45
 36/70 anonim ***** válasza:
0%
73, már rég elsüllyedtél, ha visszaolvasod miket vágtál a fejünkhöz láthatod.
2013. jan. 1. 19:52
 37/70 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 48%-os!

Előszöris sajnálom a fiadat (ha van), függetlenül attól, hogy heteró vagy meleg, mivel ennyire beszűkült látású, tudatlan apja van. És ebben még az az elszomorító, hogy valószínűleg nem a tanulatlanság beszél belőled, mivel a helyesírásod jó.

Azért írom, hogy tudatlan vagy, mert eleve azt feltételezed, hogy mi melegek tűsarkú cipőben és női ruhában járunk. Hát nem. (Akik ezt teszik, őket transzvesztitáknak nevezzük, nem azonos kategória a homoszexuálisokkal.). Hidd el, sokan férfiasabbak vagyunk, mint egy átlag heteró. Ha szembejönnél velem az utcán, nem mondanád meg rólam, hogy más vagyok. De az eredeti kérdéshez visszatérve: 12 éves koromban tudtam, hogy meleg vagyok. Persze akkor még próbáltam változni, de bánom, hogy már akkor nem vállaltam fel, mint a Kérdező fia.

2013. jan. 1. 19:55
 38/70 anonim ***** válasza:
0%
Igazából az a legnagyobb bajom,m hogy ilyen kérdésekre 100an válaszolnak, de az olyan kérdésekre amik tényleg fontosak volnának és segítség kéne azokra senki. Csak azt látom hogy mindenki letojja a másikat, nem törődik senki sem a többivel, csak fölösleges köröket tesz amik veszekedésbe csapnak át.
2013. jan. 1. 19:55
 39/70 anonim ***** válasza:
5%

Túlkombináljátok, tudtam hogy most az jön hogy én milyen rossz ember vagyok, meg nem való nekem gyerek. Egyébként a helyesírásom 5ös volt mindig. Túl gyorsan gépelek és néha összekuszálódnak a betűk. Ja és nincs gyerekem még, egyenlőre normális nőt szeretnék találni magamnak, hangsúlyozom, nőt.

Ennyi lett volna, azt hiszem itt és most befejezem a veszekedést, a kérdezőnek pedig kitartást és sok sikert kívánok, remélem rendeződnek a kellemetlenségek odahaza!

2013. jan. 1. 20:03
 40/70 anonim ***** válasza:
77%
A homoszexualitás egyidős az emberiséggel. Anno is a TV-ből tanulták ezt el?
2013. jan. 1. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!