A mai 10-12 évesek kikért rajongnak?
ez a korosztály általában egységesen rajong vkiért/vkikért... most mi a menő, kik a kedvencek?
mikor én ennyi idős voltam akk mindenki Hannah Montanát, H2O-t és High School Musicalt hallgatott, nézett...
most már gondolom azt se tudják ezek a gyerekek h kik ők, de mégis ők kikért rajongnak?
17/L
Én személy szerint egy Green Day nevű bandát szeretek nagyon. De az osztályunkba mindenki mást szeret. Rajongunk a sportokért, az egyik legjobb barátnőm a FC Barcelonáért a másik Gyurta Daniért szóval ez változó. Egypáran szeretik még a pop zenéket, különböző filmeket, de a legtöbbünket kiborít Justin Bieber, One Direction stb.
A fiúk főként a focicsapatokért vannak oda, de menő még a POU meg a Minecraft (remélem jól írtam)
12L
Nekem a Linkink park, Skillet, Pitbull jön be zenében. Játékban a Minecraft. Filmben a horrorfilmek, pl. a horrorra akadva 1.2.3. stb., sportban a foci, kosár.
Ciki a Justin Bieber meg Fluor meg SP !
11F
Köszi 11-es.
Akkor ez az én 12 éves koromban "menőnek" számító Tagagotchi modernebb változata :D
Aki már nem ismerné.
Én 13 éves vagyok. A fiúk imádják a WOW-ot.De Minecraft már cikinek számít.Szeretik nézni youtube-on Bartos cs. István, és Herby videóit.Zeneügy változó.Szeretik a Linkin Parkot,és ki nem állhatják Justin Biebert és az One Directiont.
A lányoknál én a rock és a metál zenét szeretem, a többiek pedig Pitbull-t, Will.i.am-t,Majkát,Selena Gomezt, Miley Cyrust és Demi Lovatot,és néha Tankcsapdát hallgatnak...:)
12 éves nyilatkozata (az enyém :P) : A mai lányok One Direction, Selena Gomez, Demi Lovato, Avril Lavigne, érintőképernyős telefon stb.
A fiúkat nem tudom...
A lányok a fenn felsoroltakban "hisznek" nagyon, szerintem alaptalanul.
Én hatalmas Kelly Clarkson fan vagyok, engem Ő mozgat meg. :D
De mindenkinek az tetszik, aki/ami "erőt, és menőséget" "ad" nekik.
12/L
Én pl.Meghalok Lady Gagaért meg P!nkéet..de hallgatok Madonnát és Britney Spearst is :))
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!