Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mai 10-12 évesek kikért...

A mai 10-12 évesek kikért rajongnak?

Figyelt kérdés

ez a korosztály általában egységesen rajong vkiért/vkikért... most mi a menő, kik a kedvencek?

mikor én ennyi idős voltam akk mindenki Hannah Montanát, H2O-t és High School Musicalt hallgatott, nézett...

most már gondolom azt se tudják ezek a gyerekek h kik ők, de mégis ők kikért rajongnak?

17/L

2012. dec. 30. 22:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom most lép ebbe a korba. Tudomásom szerint olyan, akiért rajongana, nincs...

Bár lehet, hogy ő csupán ritka kivétel, afféle kakukktojás.

Szereti a meséket (népmese és műmese egyaránt), mi több, érdekli, hogy pl a mesékben mi a közös, érdekli a csillagászat, a mitológia stb.

Ja, és mostanában ilyen apró műanyag állatkákat gyűjt, de szerintem semmi komoly mánia (:)), ha azt mondanám, nem kapsz többet, belenyugodna...

De lehet, hogy ő csupán tényleg "kivételes eset".

2012. dec. 30. 22:13
 2/18 anonim válasza:
100%
szerintem -de csak tipp- most a One Direction meg Justin Bieber a rajongás célpontja...
2012. dec. 30. 22:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a mai 12 évesek a "nagyokhoz", azaz a 16 év körüli korosztályhoz szeretne hasonlítani, ezért majmolják őket. Mind öltözködésben, mind másban. Sok olyat ismerek, akik az X-faktorosokért rajonganak, aztán ottvannak a One Directionosok (egykét számuk nekem is tetszik..) aztán ugye tipikus Gangnam style, Fluor... tehát az ilyen mindenki által ismert dolgok. :)

De természetesen tisztelet a kivételnek. :) Amit leírtam sem rossz dolog...csak régen nem így volt, így minden idősebb rossznak találja. :) Bár fene tudja mi a jó...

16L

2012. dec. 30. 22:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiaim 10 és 12 évesek, és Justin Biebertől pl. kifutnának a világból, annyira utálják. Úgy látom, az ő korosztályuk nem kifejezetten rajongó típus, de ízlésüket a haveri kör, osztálytársak befolyásolják. Náluk most Majka a menő meg a Hooligans, az Egy ropi naplója, játékban a Minecraft, egymással játszanak osztályszinten, a lányok is. A Disney Channel-en futó sorozatok nekik cikik, a lányok is fiúsabbak az osztályaikban, még focizni is szoktak velük. Az viszont biztos, hogy nagyon hamar változik az ízlésük, ami 1 hónapja menő volt, az mára lejárt lemez. Én a legjobban a face book-tól féltem ezt a korosztályt, kicsik még, de már mindegyik rajta van.
2012. dec. 30. 22:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Sógorom lányáéknál a Monster High hatalmas divat.
2012. dec. 30. 23:50
 6/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Justinért még az én osztályomba is van aki megőrül... kicsit visszamaradott lányok, hiszen 11. osztályban 17-18 évesen azért rajonganak akikért a 10-12 évesek...

de akk látom most nincs olyan "menő dolog" amiért mindenki odavan, mint annak idején nálunk volt...

a One Direction-nek még én is meghallgatok 1-2 számát, és az x-faktorosak is szeretem...

2012. dec. 31. 11:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Pou, az iskolában akinek androidos telója van az mind róla beszél
2012. dec. 31. 12:44
 8/18 Kameko-san ***** válasza:
100%
13 éves vagyok, de ugye látom azokat, akik alattam járnak. Nincs konkrét dolog, amit mindenki szeret. A fiúk például kidobnák a gépeket az udvarra, ha Justin Bieber-t kéne hallgatniuk. :D Az egyetlen közös rajongásuk az talán az érintő képernyős telefon. De az se mindenkinek. Meg most kezd el hozzánk is bejönni a Pou.
2012. dec. 31. 14:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Ez a POU játék ugye? Valami barna sz@rcsimbókkal kell lenni?
2012. dec. 31. 20:12
 10/18 anonim ***** válasza:

One Directon,

Justin Bieber,

POU,

.......

2012. dec. 31. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!