A mai 10-12 évesek kikért rajongnak?
ez a korosztály általában egységesen rajong vkiért/vkikért... most mi a menő, kik a kedvencek?
mikor én ennyi idős voltam akk mindenki Hannah Montanát, H2O-t és High School Musicalt hallgatott, nézett...
most már gondolom azt se tudják ezek a gyerekek h kik ők, de mégis ők kikért rajongnak?
17/L
Az én lányom most lép ebbe a korba. Tudomásom szerint olyan, akiért rajongana, nincs...
Bár lehet, hogy ő csupán ritka kivétel, afféle kakukktojás.
Szereti a meséket (népmese és műmese egyaránt), mi több, érdekli, hogy pl a mesékben mi a közös, érdekli a csillagászat, a mitológia stb.
Ja, és mostanában ilyen apró műanyag állatkákat gyűjt, de szerintem semmi komoly mánia (:)), ha azt mondanám, nem kapsz többet, belenyugodna...
De lehet, hogy ő csupán tényleg "kivételes eset".
Szerintem a mai 12 évesek a "nagyokhoz", azaz a 16 év körüli korosztályhoz szeretne hasonlítani, ezért majmolják őket. Mind öltözködésben, mind másban. Sok olyat ismerek, akik az X-faktorosokért rajonganak, aztán ottvannak a One Directionosok (egykét számuk nekem is tetszik..) aztán ugye tipikus Gangnam style, Fluor... tehát az ilyen mindenki által ismert dolgok. :)
De természetesen tisztelet a kivételnek. :) Amit leírtam sem rossz dolog...csak régen nem így volt, így minden idősebb rossznak találja. :) Bár fene tudja mi a jó...
16L
köszönöm a válaszokat!
Justinért még az én osztályomba is van aki megőrül... kicsit visszamaradott lányok, hiszen 11. osztályban 17-18 évesen azért rajonganak akikért a 10-12 évesek...
de akk látom most nincs olyan "menő dolog" amiért mindenki odavan, mint annak idején nálunk volt...
a One Direction-nek még én is meghallgatok 1-2 számát, és az x-faktorosak is szeretem...
One Directon,
Justin Bieber,
POU,
.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!