Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most a 11 évesek körében mi a...

Most a 11 évesek körében mi a divat?

Figyelt kérdés
Kislányom 11 éves és szeretném tudni hogy mire készülhetek. Mert már minden osztálytársa festi magát meg ilyenek. Tehát mi a divat:-sminkelésben -sztárok -öltözködés És mi ajánlanátok hogy ne legyen kiközösítve az öltözködése miatt. De ne úgy öltözzön mint egy útszéli.
2012. aug. 2. 11:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen smink?! :O Ennyi idősen tuti nem engedném!!!! Öltözködésben egy csinosabb farmer/szoknya, szép felső, saru.
2012. aug. 2. 11:29
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én nem vagyok 11 éves, de van egy 11 éves unokatestvérem, neki még most kezd csak nőni a melle,de mondta, hogy már van olyan lány osztálytársa aki már melltartót hord.szerintem egy 11 éves lánynak nem kell sminkelnie,én 22 évesen is csak különleges alkalmakkor szoktam. nekem mondjuk öltözködésben a h&m ruhái tetszenek

[link]

2012. aug. 2. 11:34
 3/35 A kérdező kommentje:

1. Igen smink..és melír az egyiknek és olyan képek mint amilyenek a 15-16 éves lányoknak van.

2.válaszoló köszönöm majd megnézzük őket.És én nem engedem hogy sminkelje magát vagy bármi.Emiatt ki is van közösítve de ez van.Sajnálom de nem akarom hogy felnőttként meg ronda bőre legyen

2012. aug. 2. 11:39
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Nem semmik akkor a mai 10-11 évesek... Minek sminkelni ennyi idősen? Hiszen még kislányok... Mi lesz ezekből később?
2012. aug. 2. 11:49
 5/35 anonim ***** válasza:

Szerintem sminkelésben lehetne valami halvány, kevésbé csillogó szájfényt, vagy színes ajakbalzsamot, persze nem feltűnő színben. Valamilyen halványrózsaszín, átlátszó körömlakkot is használhat, szerintem. Öltözködésban nézzetek körbe a H&M, Zara, C&A gyerekrészlegénél. Én ekkora koromban ilyen kis top szerű "melltartót" hordtam:

[link]

[link]

2012. aug. 2. 12:11
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
a smink egy 11 évesen nevetségesen néz ki,szóval ezt inkább ne engedd a lányodnak amugy sincs még rá szuksége.én 14 vagyok, és én nem szoktam sminkelni,de a tobbi velem egykoru lány a sulimban is csak spirált használ,meg néhányaz azért a pattanásaikat eltuntetik.
2012. aug. 2. 12:44
 7/35 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 válaszolónak is köszönöm.Az ajakbalzsam tetszik És a "melltartó" ötlet is.A ruhákat mint már mondtam megnézzük.Utolsó válaszoló: Én is hasonló véleményen vagyok de talán az ajakbalzsam nem fog nagyon ártani :)
2012. aug. 2. 12:52
 8/35 anonim ***** válasza:

14 évesen is csak szemceruzát használok (néha spirál) , és csak akkor,ha megyek valahova. 11 évesen felesleges,nem is ez járt a fejemben.Vehetsz a lányodnak egy szűkszárú divatosabb farmert,amit ő választ ki! Esetleg valami csini felső (szerintem ne barbie babásat válasszatok). Valami karkötő vagy aranyos nyaklánc (semmiképp se arany),esetleg tornacipő,vagy valami saru.

14L

2012. aug. 2. 12:58
 9/35 anonim ***** válasza:

Szerintem túlzás: 11 évesen smink??Nálunk a 8.osok se sminkelnek...

Szerintem vegyél nekiegy ilyen színes labellot, és átlátszó körömlakkal bekenheted a körmeit, az kicsit erősíti is talán.

Sok sikert!:)13/l

2012. aug. 2. 13:30
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik lányom 10,5. Smink hiánya miatt kiközösítve??? te jó ég, milyen közösség lehet az... Nem lehet onnan elvinni a gyereket? Mert ha 11 évesen ez a menő, mi van a 14 évesek körébe?

Nálunk szerencsére ilyen nincs. Az van, hogy ki milyen könyvet olvasott, ezek a csajos dolgok menők náluk. Átlagosan is öltöznek, farmer normális pólóval, vagy szoknya, de nem túl mini, nem minik.rváknak néznek ki.

Amiért viszont a legtöbb meg van őrülve és az osztálykiránduláson is láttam, hogy téma közöttük az a mobil. Néhány gyereknek van, főleg akik egyedül mennek haza. Az enyém most kapott, mert ajándékba adták nekünk használtan, különben még nem vettem volna. De úgy láttam nem szólnak le senkit akinek nincs vagy akié nem túl jó, inkább olyan természetes kíváncsiság volt, hogy a másiké milyen.

2012. aug. 2. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!