Most a 11 évesek körében mi a divat?
Ruhák: h&m vagy F&F-eseket vegyetek. de az F&F-be sokkal több 10-en éves vásárol.
én 12 vagyok, és van itthon egy szempilla spirálom mg 2 szájfényem, de abból is általába a rózsaszínt használom.
cipőnek: vagy torna csuka, esetleg saru vagy valami laza lányos /nem túl rózsaszín/ sportcipő.
tényleg jó ha van mobilja, mert az a korunkban "menő"
most a fiatalok körében újra zsong a Szent Johanna Gimi, jó ha azt olvassa mert kébben lesz a témával kapcsolatban.
elég ha a tanulmánya olyan 4. nehogy stérbernek mondják. nézzen néha tv-t mert akkor kébben lesz. és majd késöbb regiszrálhat közösségi oldalakra hogy tudja tartni a kapcsolattot barátaibal/ tanáraival. /Pl: jó betegség esetén mert el tudják küldeni a hf-et./
Küldök pár képet milyen cuccokat ajánlok:
mellesleg jó ha tud korcsolyázni mert ha mennek az osztálylal majd a télen akkor ne nevessék ki miatta. én is topp szerű melltartót használok, ezt még megengedheted neki
[link] /ilyesmit hazsnálok é is./
a bizsukat is engedheted neki, nekem is van egy rahedli.
denevérújjú felső, kockás ing elengedhetetlen
és a farmerok
rövid szoknyát pedig térdig érő fehér cicanadrággal felvehet
kis fehér zseki. /jól áll erős rózsaszín fölsővel
ha valami még érdekel írj privátot
Előző: én nem értem, hogy miért kell mindenkinek belekötnie a másikba a helyesírása miatt. Mi van, hogy ha éppen sietett? Istenem, nem értem az ilyen embereket, csak azzal vannak elfoglalva, hogy valamivel leoltsák a fiatalabbakat. Szánalmas.
egy szintén sminkelő 12 éves lány, aki már válaszolt a kérdésre
Én 12 éves vagyok most leszek hetedikes, és az alattam járók már eléggé festik magukat, plusz miniszoknya és kirakják a nem létező melleiket. A topot melltartóféleségnek én is ajánlom :) én néha kihúzom a szemem, és olyan ajakbalzsamot használok ami szájfénynek néz ki :) ha egy kicsit duci akkor csőfarmert és bő felsőt ajánlok :DD sok sikert neki :))
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!