Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most a 11 évesek körében mi a...

Most a 11 évesek körében mi a divat?

Figyelt kérdés
Kislányom 11 éves és szeretném tudni hogy mire készülhetek. Mert már minden osztálytársa festi magát meg ilyenek. Tehát mi a divat:-sminkelésben -sztárok -öltözködés És mi ajánlanátok hogy ne legyen kiközösítve az öltözködése miatt. De ne úgy öltözzön mint egy útszéli.
2012. aug. 2. 11:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Én 11 êvesen festettem magam...most vannak ilyen cukifantás meg kólás labellok. A melltartó...nekem 11 évesen B kosaras kellett, de lehet hogy én korán erő voltam.
2012. aug. 3. 23:06
 22/35 anonim ***** válasza:
AIOOOOON :D
2012. aug. 4. 17:44
 23/35 Barbi:) válasza:
én 13 évesen még csak 1-szer sminkeltem magam ki,azt is a táncévzáró gálára hozzáteszem KELLETT,mert nem akartam.Szerintem valami szolíd de mégis vagány cuccokat vegyetek. Én szívesen járok anyukámmal a H&M-be...:)
2012. aug. 6. 13:58
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

Ruhák: h&m vagy F&F-eseket vegyetek. de az F&F-be sokkal több 10-en éves vásárol.

én 12 vagyok, és van itthon egy szempilla spirálom mg 2 szájfényem, de abból is általába a rózsaszínt használom.

cipőnek: vagy torna csuka, esetleg saru vagy valami laza lányos /nem túl rózsaszín/ sportcipő.

tényleg jó ha van mobilja, mert az a korunkban "menő"

most a fiatalok körében újra zsong a Szent Johanna Gimi, jó ha azt olvassa mert kébben lesz a témával kapcsolatban.

elég ha a tanulmánya olyan 4. nehogy stérbernek mondják. nézzen néha tv-t mert akkor kébben lesz. és majd késöbb regiszrálhat közösségi oldalakra hogy tudja tartni a kapcsolattot barátaibal/ tanáraival. /Pl: jó betegség esetén mert el tudják küldeni a hf-et./

Küldök pár képet milyen cuccokat ajánlok:

mellesleg jó ha tud korcsolyázni mert ha mennek az osztálylal majd a télen akkor ne nevessék ki miatta. én is topp szerű melltartót használok, ezt még megengedheted neki

[link]

[link]

[link]

[link] /ilyesmit hazsnálok é is./

[link]

a bizsukat is engedheted neki, nekem is van egy rahedli.

denevérújjú felső, kockás ing elengedhetetlen

és a farmerok

rövid szoknyát pedig térdig érő fehér cicanadrággal felvehet

kis fehér zseki. /jól áll erős rózsaszín fölsővel

ha valami még érdekel írj privátot

2012. aug. 6. 18:33
 25/35 anonim ***** válasza:
Kedves előző! A smink helyett inkább a helyesírással törődj, és úgy legyél képben! :S
2012. aug. 7. 10:26
 26/35 anonim ***** válasza:

Előző: én nem értem, hogy miért kell mindenkinek belekötnie a másikba a helyesírása miatt. Mi van, hogy ha éppen sietett? Istenem, nem értem az ilyen embereket, csak azzal vannak elfoglalva, hogy valamivel leoltsák a fiatalabbakat. Szánalmas.

egy szintén sminkelő 12 éves lány, aki már válaszolt a kérdésre

2012. aug. 7. 22:06
 27/35 anonim ***** válasza:
Nálunk a suliba a 11 évesek nagyon durván tudnak öltözködni.Persze, hogy itt is sminkelik magukat rendesen meg van olyan aki magassarkúban flangál...:/Télen extra miniszoknya, meg ilyenek.Amikor én voltam 11 éves nálunk is egy csomóan festették magukat.Szerintem kezdhetnek az ilyen idős lányok egy kicsit csinosabban öltözködni de nem a kitömött melltartókra gondolok meg a "mindened kivan" ruhákra.Egy csinos farmer vagy póló is nagyon szép tud lenni...Bár szerintem egyáltalán ne sminkeljék még magukat az ilyen idős lányok MAXIMUM néha egy nagyon kevés szempillaspirál ha annyira ki akarja próbálni a sminkelést...:)
2012. aug. 7. 23:51
 28/35 anonim ***** válasza:
Öltözködéshez a takkot ajánlanám, megfizethető és nagyjából minden korosztálynak jó!
2012. aug. 9. 13:21
 29/35 anonim ***** válasza:
nézd csak mit találtam, nem tudom hogy vettetek e már.. [link]
2012. aug. 12. 14:13
 30/35 anonim válasza:

Én 12 éves vagyok most leszek hetedikes, és az alattam járók már eléggé festik magukat, plusz miniszoknya és kirakják a nem létező melleiket. A topot melltartóféleségnek én is ajánlom :) én néha kihúzom a szemem, és olyan ajakbalzsamot használok ami szájfénynek néz ki :) ha egy kicsit duci akkor csőfarmert és bő felsőt ajánlok :DD sok sikert neki :))

12/L

2012. aug. 14. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!