Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most a 11 évesek körében mi a...

Most a 11 évesek körében mi a divat?

Figyelt kérdés
Kislányom 11 éves és szeretném tudni hogy mire készülhetek. Mert már minden osztálytársa festi magát meg ilyenek. Tehát mi a divat:-sminkelésben -sztárok -öltözködés És mi ajánlanátok hogy ne legyen kiközösítve az öltözködése miatt. De ne úgy öltözzön mint egy útszéli.
2012. aug. 2. 11:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
10-es vagyok: melltartót kaphatott, de igazából az még csak olyan kis minitrikó, ami mell alá ér.
2012. aug. 2. 14:50
 12/35 anonim ***** válasza:
15%

Én 12 éves vagyok. Szeretem a feketét és azokat színekkel párosítani. pl szeretek fekete cicanadrágot hordani neonkék rövidnadrággal rajta, egy szintén neonkék ujjatlannal és sötétkék tornacsukával olyankor feketére festem a körmeimet.

Szoktam még fekete, szakadt farmert hordani fekete pólóval és fekete deszkáscipővel vagy tornacsukával. Ez a két kedvenc összeállításom. én amúgy 9 éves korom óta festem a körmömet általában vérvörösre vagy feketére, néha neonkékre, neonsárgára és egyéb neonszínűre (kivéve rózsaszínre azt utálom) Jah és a szememet is kihúzom, néha alapozót használok, meg egy kis púdert vagy miaf@szomat (nem tom mi az csak van otthon oszt jól jön, amikor durván csúnya az arcom). Az osztálytársaim meg olyanok, hogy minden cuccuk márkás. Úgy öltözködnek, mint a rib@ncok, kivan a mellük (bár nincs nekik nagyon :P) ők is kifestik magukat (kihúzzák a szemüket, szempillaspirált használnak stb) Nem mintha én jobb lennék :D Lehet lepontozni, hogy ilyen korán kezdem a dolgokat, de legalább idősebb koromra, amikor már tényleg szükséges jól tudok mondjuk körmöt festeni. Bár az most is jól megy xD

12/L

2012. aug. 2. 18:51
 13/35 anonim ***** válasza:

nuku smink! kicsi még,ráér! én se festem magamat!de ha nagyon akarja akkor max egy kis ajakbalzsam vagy ha pattanásos akkor korrektor. a sztárokra nem tudok mit mondani, mindenki másért rajong habár ha jól tudom most a One Direction nevű fiú banda nagyon felkapott. mind1 mit vesz fel csak az a lényeg hogy jól érezze benne magát. ha önbizalmat sugároz akkor a többiek nem fogják piszkálni. nem tudom hogy anyagilag hogy álltok de én a Skálát ajánlanám mert az olcsóbb mint a H&M, Zara, C&A stb. és szerintem egyáltalán nem rosszabb, sőt!! a melltartó az megengedett persze az a lájtosabb kiadás! :) nekem anyukám nem ajánlotta fel hanem kérnem kellet tőle és olyan kellemetlen volt... remélem segítettem :DD sok sikert!

14/L

2012. aug. 2. 19:29
 14/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Sajnos a bőre pattanásos ezért korrektort használ...Ruhákba meg hát..az a gond hogy duci. nem tudnátok ajánlani valamit ami ezt egy kicsit eltakarja?Holnap megyünk dm-be tehát ott ajakbalzsamot nézünk..milyen márka jó??jó ha márkás ,vagy nem muszáj?Esetleg a rossz márka többet árt mint használ??
2012. aug. 2. 21:23
 15/35 anonim ***** válasza:
szerintem az nem nagyon fontos hogy márkás legyen. nem kell veni a legdrágábat de a legolcsóbbat sem. kb a kettő között! :)
2012. aug. 2. 21:29
 16/35 A kérdező kommentje:
miss sporty?
2012. aug. 2. 21:31
 17/35 anonim ***** válasza:
igen, szerintem az tökéletes!
2012. aug. 3. 08:41
 18/35 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy itt nem is az anyuka a kérdező?Mert azért szerintem az anyukának tökéletesen mindegynek kéne lennie,hogy a lányának milyen ajakbalzsamja van.. túl jó anyukának tűnsz te nekem.. durva:O
2012. aug. 3. 13:55
 19/35 anonim válasza:
Csőgatya. Egyszerű pólók (ne rózsaszín pónis meg barbis). Saruk, csinosabb saruk. Sminket ne. Legutóbb voltam plázában, és három 10 év körüli kislány miniszoknyában, topban, pushup melltartóban, 3 kg vakolattal az arcukon nevetgéltek, káromkodtak. Szánalmas, hova süllyednek manapság a gyerekek.
2012. aug. 3. 14:58
 20/35 anonim ***** válasza:
A duciság eltakarására egy tipp:hosszabb pólók,tunika
2012. aug. 3. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!