Most a 11 évesek körében mi a divat?
Én 12 éves vagyok. Szeretem a feketét és azokat színekkel párosítani. pl szeretek fekete cicanadrágot hordani neonkék rövidnadrággal rajta, egy szintén neonkék ujjatlannal és sötétkék tornacsukával olyankor feketére festem a körmeimet.
Szoktam még fekete, szakadt farmert hordani fekete pólóval és fekete deszkáscipővel vagy tornacsukával. Ez a két kedvenc összeállításom. én amúgy 9 éves korom óta festem a körmömet általában vérvörösre vagy feketére, néha neonkékre, neonsárgára és egyéb neonszínűre (kivéve rózsaszínre azt utálom) Jah és a szememet is kihúzom, néha alapozót használok, meg egy kis púdert vagy miaf@szomat (nem tom mi az csak van otthon oszt jól jön, amikor durván csúnya az arcom). Az osztálytársaim meg olyanok, hogy minden cuccuk márkás. Úgy öltözködnek, mint a rib@ncok, kivan a mellük (bár nincs nekik nagyon :P) ők is kifestik magukat (kihúzzák a szemüket, szempillaspirált használnak stb) Nem mintha én jobb lennék :D Lehet lepontozni, hogy ilyen korán kezdem a dolgokat, de legalább idősebb koromra, amikor már tényleg szükséges jól tudok mondjuk körmöt festeni. Bár az most is jól megy xD
12/L
nuku smink! kicsi még,ráér! én se festem magamat!de ha nagyon akarja akkor max egy kis ajakbalzsam vagy ha pattanásos akkor korrektor. a sztárokra nem tudok mit mondani, mindenki másért rajong habár ha jól tudom most a One Direction nevű fiú banda nagyon felkapott. mind1 mit vesz fel csak az a lényeg hogy jól érezze benne magát. ha önbizalmat sugároz akkor a többiek nem fogják piszkálni. nem tudom hogy anyagilag hogy álltok de én a Skálát ajánlanám mert az olcsóbb mint a H&M, Zara, C&A stb. és szerintem egyáltalán nem rosszabb, sőt!! a melltartó az megengedett persze az a lájtosabb kiadás! :) nekem anyukám nem ajánlotta fel hanem kérnem kellet tőle és olyan kellemetlen volt... remélem segítettem :DD sok sikert!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!