Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi baja van a szülőknek az...

Mi baja van a szülőknek az együtt alvással?

Figyelt kérdés
Nem tudom az ő idejükben mit jelentett, de nem tudom mi a baj a beszélgetéssel meg az összebújással... Ha meg szexelni akarnánk azt egyébként is meg lehetne oldani, nem kell ott aludni.
2012. dec. 30. 13:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%

A f@sz nappal is feláll és nem csak az ágyban. :)

Nem értem az ilyen begyöpösödött szülőket, mintha ők nem ilyen idős korukban (15-16-17) éves korukban aludtak volna együtt a barátjukkal/b.nőjükkel és veszítették el.

Hacsak nem 26 évesen vesztette el a szüzességét...

2012. dec. 30. 21:01
 22/30 anonim ***** válasza:
53%
menj át a barátodhoz nappal, bújjatok össze és aludjatok egy fél órácskát. amit nem tudnak, nem fáj.
2012. dec. 30. 21:01
 23/30 anonim ***** válasza:

Kösz a lepontozást. 0 %.

Miért is töröm magam..:( Két felnőtt lányom van. Nem voltam szigorú szülő soha..Az egyik mégis mindíg rosszul

választ. Ha anya, apa leszel, megtudod, mi a féltés.

14.-es voltam

Béke Veletek! Boldog Új évet!

2012. dec. 31. 08:19
 24/30 anonim ***** válasza:

Öhm.. Elmesélem a saját történetem/tünk.

Óvoda óta legjobb barátnők voltunk. Ugyan az a keresztnevünk és iszonyatosan hasonlítottunk egymásra külsőre. Az anyukáink egy kisboltban voltak munkatársak. Ám őt sokkal jobban szerették a fiúk, mint engem. Nekem megvolt a saját baráti körünk, ő viszont mindig ismerkedett, konkrétan mindenki ismerte. 12-3 évesen aludt nála először a "legjobb barátja", sose jártak de szerelmesek voltak egymásba. Aztán megromlott a kapcsolatunk, de az összes pasi ügyéről tudtam. Az anyja túlzottan pajtizott a fiúival, szinte már flörtöltek egymással. A lánynál már 16-7 évesen mindenféle pasi megfordult. Az anyja szinte támogatta. A lány 1 éve van együtt a jelenlegi barátjával, 5 hónapos terhes. 19 éves nincs szakmája, se érettségije, nem jár suliba.

Az én anyám nagyon kemény volt ezen a téren. Folyamatosan a barátnőmmel jött, és határozottan megtiltotta, hogy ilyesmit csináljak, mint az együtt alvás fiúkkal. Én pedig határozott voltam abban, hogy nem hozok haza olyasmit aminek dobog a szíve és élőlény. Ez 14 évesen még aranyos és érthető is. Viszont 19 évesen pedig már kellemetlen, hogy képtelen vagyok egyáltalán haza hozni bárkit is. Először 17 évesen aludtam együtt fiúval, és furcsa mód nem történt semmi, viszont az addigi legszebb estém neki köszönhettem. Nagyon szerelmes voltam, ám még mindig szűz vagyok. Ő a volt barátom azért szakított velem, mert nem voltam hajlandó bemutatni a szüleimnek. Azt hitte szégyenlem, pedig nem. Csak féltem haza vinni, mert kiskoromban anyu kellőképpen belém nevelte (öntudatlanul), hogy ilyet nem szabad gyereknek. Viszont erősen megmaradt bennem.

Arany középút. Konkrét, biztos felvilágosítás mindkét gyereknek. Közösen eltöltött sok idő, és miután már a szülő is érzi a kapcsolat komolyságát (amilyen komoly lehet egy tini kapcsolat), én megengedném. És nem csak magamban eldönteném, hogy a gyerek már felnőtt annyira, hanem ugyan olyan konkrétan és határozottan kijelenteném a saját gyerekemnek is, hogy az együtt ALVÁST már elnézem neki(k).

2013. jan. 2. 03:31
 25/30 anonim ***** válasza:
57%

nekem apa azt mondta, hogy a pasim és nem a házastársam, ezért nem aludhattam nála. Ő aéudt nálunk, de arról apáék nem tudnak. Olyan 11 után bemászott hozzám az ablakon, bezártam az ajtót, benne hagytam a kulcsot. Filmet néztünk, beszélgettünk, hozott pizzát,stb.Nem volt szex. 3-ig fent voltunk utána aludtunk el összebújva. Már pettingeltünk, de nem azon az estén.Egyszóval.:nem történt semmi "olyan" dolog, mégis azután jobban szerettem. pedig csak 1 hónapja voltunk együtt. Most leszünk 6-án 3 hónaposak, azóta még 2-szer aludtunk együtt, egyszer én nála..(buli után volt) 14L

AZ EGYÜTT ALVÁSTÓL SENKI SE R*BANC.!!!!

2013. jan. 2. 19:46
 26/30 anonim ***** válasza:
De kislány éppen ettől leszel az,20 éves korodra megfordulsz 2-3 pasi ágyában az szégyen,és undorító,hogy átverted a szüleidet,az meg.a szüleidtől felelőtlenség,hogy bulizni is elengednek.egy 13-14-15-16 éves lány aludjon a saját ágyában vagy a barátnőjénél max fiúval ne,az a felnőtt kapcsolatok sajátja,esetleg 17-18 évesek akik már 1-2 éve legalább együtt vannak náluk már szerintem nem probléma,de a képemről égne a bőr,hogy taknyos 14 évesen együtt alszom a "nagy szerelmemmel" és még pettingelünk is,felelőtlen,nemtörődöm szülő aki ezt hagyja
2013. jan. 2. 19:53
 27/30 anonim ***** válasza:
57%
Lassan fel kéne fogni,hogy változnak az idők,nem 20-30 évvel ezelőtt vagyunk.Szerintem egy idő után minden szülőnek engedni kell,az más hogy milyen szinten.Egyszer vagyunk fiatalok,ne akkor akarjunk bulizni ès pasizni amikor már gyerek ül a karunkon.Nekem két hónapja ért vèget egy egyéves kapcsolatom,és a volt barátommal 2 hónap után aludtunk együtt,de szex nem volt.Fél év után feküdtem le vele,és lehet azt mondjátok,hogy a szüleim nem neveltek,meg felelőtlenek hogy ilyet megengednek,mègis el tudtam nekik mondani,hogy nem vagyok szűz,és ezek után is le fogok feküdni az exemmel.Most márszakítottunk és új barátom van,egy hónapja,és két hét múlva ő is itt fog nálam aludni.Egy együttalvás szerintem belefér 15-16 èvesen,hisz nincs benne semmi nagy cucc,kicsit csókolózni,összebújni.Csak szorosabbá teszi a köteléket.
2013. aug. 1. 09:52
 28/30 anonim ***** válasza:
Jaj ezen a változnak az idők dumán kívül semmi értelmes választ nem tudtok írni. Nem nem változnak régen is voltak riba..ok meg ma is.
2013. aug. 1. 09:58
 29/30 anonim ***** válasza:
Az együtt alvástól mióta lesz r*banc bárki is? o.O 15 évesen, 1 hónap után együtt aludhattam a volt barátommal, de csak 16 évesen vesztettük el a szüzességünket egymással, 4 éves kapcsolat lett belőle. A következő férfivel szintén pár nap múlva aludtam együtt, mára a férjem. Bocs, ha emiatt nem érzem r*bancnak magam :D
2013. aug. 1. 10:03
 30/30 anonim ***** válasza:
72%
Aki azt írja hogy r*banc valaki azért mert együtt alszik valaki a barátjával az féltékenb mert őnem kell senkinek.
2013. aug. 1. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!