Miért vagyok ilyen furcsa?
Figyelt kérdés
Néha annyira furcsa vagyok,
hogy sírni lenne kedvem néha meg olyan boldog.
Miért van ez?
2009. aug. 24. 21:50
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy bátorítalak- e ezzel, vagy inkább a kedvedet szegem: de lesz ez még így (se!:)))
Bár nem tudom, hogy fiú vagy, vagy lány, de hormonok mindkét félnél vannak. Ehhez adj hozzá egy kis lelki "tépelődést" vmin, s mindez máris elég ahhoz, hogy így legyen!
De a szerelembe esésnek is ez a tipikus lelki tünetete...
Sorolhatnám még, de nincs értelme, hisz a kérdésedből kevés az információ mindehhez...
Ha a válszom is kevés, írj bővebben!
Válaszolni fogok!
Üdv:
A.
2/4 anonim válasza:
örülj h csak furcsa vagy, én kamaszként depressziós voltam az átkozott hormonok miatt
4/4 anonim válasza:
Szia nekem is gyakran ingadozik a hangulatom (16 éves vagyok) szóval nem vagy egyedül ketten is vagyunk és ha körülnézel a többi ismerősöd között rá jössz hogy még többen. Egyébként olyan rossz furcsának lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!