Miért van hogy a szüleikkel jobban kijövök?
Van pár ismerősöm/barátnőm/barátom, akiknek a szüleikkel sokkal jobban kijövök, mint velük. Több 18-22 éves ismerősöm is azt mondta, hogy nagyon értelmes vagyok koromhoz képest. Az egyik 18 éves azt is leszögezte, hogy amúgy soha, még csak szóba se állna velem egykorúval, ennek ellenére már 3 éve jó barátok vagyunk, mert azt mondta úgy gondolkodom mint egy idősebb ember.
Ez lehet az oka? Én nem akarok 15 éves létemre felnőttként cselekedni, mert akkor kimaradok sok mindenből... Mit tegyek?
Első, ez nem igaz: Én kifejezetten éretlennek hiszem magam, sőt tudom, hogy az vagyok... És qvára élvezem:)
(Annak ellenére, hogy kijövök egy két huszonévessel is, szerintem ez nem számít semmit se.)
Üdv,
14/F
Én is éretlenebbnek gondolom magam. :D Bizonyos értelmekben...
Vannak idősebb barátaim (18 évesek például), vannak felnőttek akikkel jól kijövök (harmincon túliak is) de vannak nálam fiatalabbak is. :)
Tök jól érzem magam :PP
16L
Az utolsó előtti válaszolónak üzenném, hogy nem pontoztam le senki. Attól, hogy esetleg másnak sem tetszenek a válaszaid, arról nem én tehetek. Veszekedni meg el se kezdj, nem szokásom vitatkozni feleslegesen, főleg nem idegenekkel. ;)
Utolsó válaszolónak köszönöm a válaszát, jó tanácsot adott! :)
Meg mindenkinek köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!