Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van hogy a szüleikkel...

Miért van hogy a szüleikkel jobban kijövök?

Figyelt kérdés

Van pár ismerősöm/barátnőm/barátom, akiknek a szüleikkel sokkal jobban kijövök, mint velük. Több 18-22 éves ismerősöm is azt mondta, hogy nagyon értelmes vagyok koromhoz képest. Az egyik 18 éves azt is leszögezte, hogy amúgy soha, még csak szóba se állna velem egykorúval, ennek ellenére már 3 éve jó barátok vagyunk, mert azt mondta úgy gondolkodom mint egy idősebb ember.

Ez lehet az oka? Én nem akarok 15 éves létemre felnőttként cselekedni, mert akkor kimaradok sok mindenből... Mit tegyek?

2012. dec. 22. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
Halkan megsúgom, minden korodbeli érettebbnek hiszi magát. Az, hogy te értelmesebbnek tűnsz, csak azért van, mert a korosztályod nagy része primitívebb, a saját korához képest.
2012. dec. 22. 21:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. És ha így is van, akkor is kilógok, mert ha mindenki hülye a korához képest, csak én vagyok "pont jó", akkor értelmesebb vagyok náluk, és nem csinálom azt amit ők. Tehát ugyanott vagyok.
2012. dec. 22. 22:02
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Első, ez nem igaz: Én kifejezetten éretlennek hiszem magam, sőt tudom, hogy az vagyok... És qvára élvezem:)

(Annak ellenére, hogy kijövök egy két huszonévessel is, szerintem ez nem számít semmit se.)

Üdv,

14/F

2012. dec. 22. 22:59
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Nem csak te vagy a pont jó, vagytok még páran. De majd ha felnőtök, akkor fogtok rájönni, hogy 15 évesen még mennyire nem voltatok érettek.
2012. dec. 23. 08:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is éretlenebbnek gondolom magam. :D Bizonyos értelmekben...

Vannak idősebb barátaim (18 évesek például), vannak felnőttek akikkel jól kijövök (harmincon túliak is) de vannak nálam fiatalabbak is. :)

Tök jól érzem magam :PP

16L

2012. dec. 23. 22:25
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Lepontozol el olyan dolgot, amit még meg sem tapasztalhattál, gratulálok, ez is bizonyítja az éretlenségedet. :)
2012. dec. 24. 09:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak koravén fiatalok és vannak infantilis felnőttek. Gáz ha egy 18 éves nem áll szóba 15 évesekkel mert már akkora az egója hogy ide Buda. Mit tegyél? Legyél picit lazább engedd meg magadnak a gyerekességet, legyél néha benne a hülyeségbe, ne nézd le a korosztályod.
2012. dec. 24. 09:23
 8/14 A kérdező kommentje:

Az utolsó előtti válaszolónak üzenném, hogy nem pontoztam le senki. Attól, hogy esetleg másnak sem tetszenek a válaszaid, arról nem én tehetek. Veszekedni meg el se kezdj, nem szokásom vitatkozni feleslegesen, főleg nem idegenekkel. ;)

Utolsó válaszolónak köszönöm a válaszát, jó tanácsot adott! :)

Meg mindenkinek köszi!

2012. dec. 24. 23:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem neked mondtam, nyilvánvalóan annak szólt, aki lepontozott, honnan tudhatnám, hogy ki volt? Tényleg nagyon érett vagy! :)
2012. dec. 25. 00:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Amíg nem ismersz, ne alkoss rólam véleményt kérlek! ;)
2012. dec. 25. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!