Miért lett divat a (sokszor csak fizikailag ) "nagyobb" fiatalok körében a kamaszoknál általánosítani?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ebben a kérdésben azt, aki azt írta hogy nem kell általánosítani lepontozták. Nem nagyon, de lepontozták. Én úgy vagyok, hogy az iskolában színötös tanuló vagyok, a korosztályombeliek (12) közötti részegen fetrengő, három doboznyi cigit szívó, fűvel-fával lefeküdő gyerekeken csak röhögni tudok. A helyesírás "mestereiről" pedig még nem is beszéltem. De a hozzám hasonló GYEREKEKET miért rakják egy halmazba ezekkel az IQ-harcosokkal? Szinte minden ilyen témába vágó kérdésnél ezt látom. Tudom-tudom akinek nem inge ne vegye magára, de akkor is.
Első válaszoló! Szerintem nem a fogalmazással van baj hanem azzal hogy te nem tudod megérteni, és ez nem a kérdező hibája hanem a tiéd mert nem tudsz szöveg érteni. Ennyit erről.
Szerintem azért általánosítanak minket mert egyre több az olyan fiatal akik cigiznek, isznak, és akár drogoznak is. Ez a világ kezd elfajulni a tinédzsereknek ez egyenlőre jó de majd később rádöbbennek, hogy elrontották az életüket, mert vagy drogfüggők vagy alkoholisták lesznek. Jó persze nem mindenkire igaz de az emberek általánosítani szoktak és nem csak ebben, hanem például: minden roma rossz ember és verekedik meg stb miközben ismerek olyan roma embert aki rendes és még csak nem is hallani a beszédén, hogy az lenne. Épp ezért van az a mondás, hogy akinek nem inge ne vegye magára. Lehet, hogy mások azt mondják rád, hogy biztos te is olyan vagy mint a többi tizenéves de én csak nevetnék rajtuk és már csak azért is bebizonyítanám hogy nem vagyok az.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!