Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá a szüleim?

Hogy beszéljem rá a szüleim?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor el akarok menni egy buliba, de anyu előtt még csak szóba se merem hozni. Egy kis városban lakunk, és a legjobb barátnőmmel mennék(aki ugyanannyi idős mint én és szó nélkül elengedték), meg egy fiúbarátommal egy disco-ba.

Eddig egyszer voltam egy házibulin, de ott se történt semmi olyan ami miatt nem engedhetne. Egyszerűen csak nem bírja felfogni, hogy már nem vagyok kicsi. Sehova nem enged el, vagy ha mégis, akkor max. egy óra, és közben hívogat és SMS-t ír hogy hol vagyok, mikor megyek.

Mivel tudnám meggyőzni őt? Ti elengednétek? :)

17/L

2012. dec. 18. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
szerintem 15 évesen nem is kell bulizgatni....
2012. dec. 18. 18:39
 12/17 A kérdező kommentje:
az is igaz. :DD
2012. dec. 18. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
10es vagyok. oké,hogy nem kell bulizgatni,igazából nem is nagyon van kedvem elmenni,de itthon nem akarok lenni,a nagyszüleimhez nem tjdok elmenni,és hát ennyi. A diszkó sem arról szólna,hogy hogy beb*szunk,stb,inkább arról,hogy kikapcsolódok egy kicsit,és a barátnőmmel vagyok,meg esetleg megismerek pár új embert. Ès nm olyan kellemes jó egx hónapig azt hallgatni,hogy milyen jó volt a buli,stb.és ugye januárban minden erről fog szólni,én pedig alapjáraton is nagyon rosszul viselem az ilyet
2012. dec. 18. 18:51
 14/17 anonim ***** válasza:
kocsival értedmek oszt megszökünk!:DDD Hozzál sok ötöst takaritsd ki a házat porszivozz,mosogass el,mosd fel a házat,ha van kissebb tesód törödj vele
2012. dec. 18. 19:05
 15/17 anonim válasza:
57%
17 éves vagy ha nem tudsz vigyázni magadra azt szerintem fel tudod mérni. érzed hogy megbízhatsz e a haverjaidban akikkel mész..sms viszont én is érnék nem sokat de igen. engem anyám elenged bulikba de feltudom mérni hogy védelemre szorulok. egy erős megbízható baráttal megyek haza és ha nem írok vissza az anyámnak azt mondja otthon hogy biztos jól éreztem magam. te érzed hogy elmehetsz e vagy nem. remélem segítettem:)
2012. dec. 18. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát ha nem kérdezed meg akkor nem tudunk segíteni. Kérdezd meg (vagy csak valahogy utalgass rá) és ha nem enged el akkor üzletelhetsz vale, hogy jó leszel, segítesz a házimunkában stb.
2012. dec. 18. 19:59
 17/17 A kérdező kommentje:

Suliba 5 ös tanuló vagyok, a házimunkában mindig segítek, van egy húgom akire mindennap én vigyázok délutánonként, mert a szüleim dolgoznak. szóval ezt nem mondhatja kifogásként.

Egyébként nem csak erről az alkalomról van szó, bármikor ha el akarok menni valahova, szinte könyörögnöm kell.

Anyu ismeri akikkel megyek,a barátnőm nálunk alszik és a barátom pedig hazakísérne minket majd buli után.

2012. dec. 18. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!