Szerintetek nehéz lesz a 2013-as felvételi?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek, 14|F vagyok és nagyon izgulok a felvételi miatt . 4-5ös tanuló vagyok , ez alatt semmiképp !
Előkészítőkre úgymond bejárok, de egy óra alatt 1-2 feladatot beszélünk meg . Magamtól megírtam a 2012-es felvételit összesen 70 pontra (matek+magyar együtt) .
Hogyan gyakoroljak rá ? Nagyon izgulok .
2012. dec. 16. 17:54
11/15 Jedwardlove válasza:
Sziaa :D az első válaszoló az osztálytársam és osztom a véleményét :) én is eléggé rá vagyok stresszelve,nem vagy egyedül :) mivel a 6.-os felvételik sokkal nehezebbek itt úgy kb. 80-85 pont számít jónak,ilyen eredménnyel kb. mindenhová behívnak :dd írhatsz üzibe is ha van kérdésed vagy aggodalmad :) szívesen válaszolok ;d
12/15 anonim válasza:
általában páros évben nehéz a felvételi,páratlanban pedig könnyű. ez válasz a kérdésedre?:)
13/15 anonim válasza:
de most tényleg ne szarjatok már tőle ennyire :)
tavaly felvételiztem, az utolsó 2 napban kezdtem el rá tanulni. magyarból egy előkészítő órán sem voltam, matekból pedig talán 2-3on, a végefelé...
mégis (igaz holtversenyben) 2.-ként vettek fel a város legerősebb iskolájába, úgy, hogy magamon kívül az osztályban még legalább 10-12 tanuló van, aki 5.-től 8.-ig végig kitűnő volt :)
14/15 anonim válasza:
Szia :) én 2011ben felvételiztem... izgultam, de amikor ott voltam mosolyogva írtam meg :D elvittem a kis kabala figurámat, és kitettem magam mellé a padra. Jó élményként maradt meg az egész, 92pontot írtam összesen, pedig nem tanultam rá magam agyon, csak bejártam előkészítőre meg megcsináltam a régi feladatsorokat.
15/15 anonim válasza:
Szia.Én is most fogok felvételizni :S (Plusz angol szóbelim is lesz gimiben)Ne izgulj én még most kezdek magyarra gyurni (suliban is néha csináltuk).Most csináltam meg egy magyart és 70%os lett mert le ellenőriztem.Ismerősöm ugyan abba az iskolába ment amibe én akarok.30%ra irta és felvették!!!! Szóval nyugiii :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!