Szerintetek nehéz lesz a 2013-as felvételi?
Üdv mindenkinek, 14|F vagyok és nagyon izgulok a felvételi miatt . 4-5ös tanuló vagyok , ez alatt semmiképp !
Előkészítőkre úgymond bejárok, de egy óra alatt 1-2 feladatot beszélünk meg . Magamtól megírtam a 2012-es felvételit összesen 70 pontra (matek+magyar együtt) .
Hogyan gyakoroljak rá ? Nagyon izgulok .
Én is izgulok.
És van egy olyan hülye megérzésem,hogy nehéz lesz,mert az eddigiek mind könnyűek voltak,úgy nagyjából.Én néha a matektól,néha a magyartól félek jobban,ez változó.Szerintem ne csak a 2012-eseket csináld meg,hanem a régebbiket is,2004-től fent vannak a neten,plusz ugye ott vannak a pótok is.Ha nagyon unatkoznál,mondjuk a téli szünetben:D akkor vehetsz ilyen előkészítős könyveket is.10-15 feladatsor van egy könyvben+megoldás és olyan 1500 körül van az ára.Én 5-ös tanuló vagyok,de a felvételi annyira kétesélyes.Vagy tudod,és akkor szuper,vagy kapsz egy feladatot,és fogalmad nincs róla.:/ Tudom ezzel nem nyugtattalak meg.Hová akarsz felvételizni?
14/L
Helló ! :)
Bessenyei György Gimnázium és Kollégium
Téli szünetben mindenképpen rágyúrok egy kicsit minden feladatra, ennek össze kell jönnie ! :)
Örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel az "izgulásos" dologgal !
Hát ahhoz képest hogy 4-5 tanuló vagy kicsit kevés az a 70 pont :SS.Én tavaly felvételiztem, 3-4-5 tanuló vagyok csípőből 68 pontot írtam.
Az előkészítős könyveknek nincsen semmi értelme,inkább gyakorolj a régebbi felvételi lapokon.
Izgalomra semmi ok ha reálisan választottál sulit,úgyis mindenkit felvesznek oda ahová jelentkezik,csak túl misztifikálják ezt az egészet.
Sok sikert!
Ne izéljetek már, könnyű lesz, és nincs olyan, hogy 8 éven keresztül könnyű a felvételi, aztán gondolnak egyet, és a mostani feladatokon nehezítenek... Ugyanolyan lesz, mint eddig! Én azt ajánlom, hogy csináljátok meg az eddigi összes év feladatsorait, hogy legyen rutinotok, nézegessétek át az 5.-8.-os füzeteiteket, ha valamit nem tudtok, akkor azt nézzétek át, gyakoroljatok sokat! Nem lesz vészes, főleg, ha eddig is jó tanulók voltatok. Sok sikert mindenkinek!
16/L
Én is meg írom bár nem számít.. be sem járok külön előkészítőkre.. szóval engem nem idegesít..
De nyugiiii.. ;))
[tudom hogy hatalmas segítség volt a válaszom.. xd]
14l
Engem 3-as 4-es tanulóként, 61 pontos felvételivel és 25/24,75 pontos angol szóbelivel felvettek az első suliba ahová jelentkeztem (informatikai szakközépiskola és gimnázium)... Régebbi felvételikkel nem gyakoroltam, de előkészítőre jártam (angol, matek, magyar).
Nem emlékszem, hogy nagyon izgultam volna...
16/f
szia:)
tavaly felvételiztem!
70 pontot írtam 4-es tanuló vagyok.
Amik voltak,és mindig is vannak:
Magyar: fogalmazás,szótagolás,egybeírás,külön írás. ez tuti van benne.
matek: szög számítás,függvény,szorzás,osztás törtekkel,egyenlet. és ne vegyél könyvet. vedd elő a 7-8-os füzeteket,azokat nézd át,meg a 2006-os tól lévő felvételiket. hajrá:)) nem szabad izgulni,mert akkor elrontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!