Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nehéz lesz a...

Szerintetek nehéz lesz a 2013-as felvételi?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek, 14|F vagyok és nagyon izgulok a felvételi miatt . 4-5ös tanuló vagyok , ez alatt semmiképp !

Előkészítőkre úgymond bejárok, de egy óra alatt 1-2 feladatot beszélünk meg . Magamtól megírtam a 2012-es felvételit összesen 70 pontra (matek+magyar együtt) .

Hogyan gyakoroljak rá ? Nagyon izgulok .

2012. dec. 16. 17:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én is izgulok.

És van egy olyan hülye megérzésem,hogy nehéz lesz,mert az eddigiek mind könnyűek voltak,úgy nagyjából.Én néha a matektól,néha a magyartól félek jobban,ez változó.Szerintem ne csak a 2012-eseket csináld meg,hanem a régebbiket is,2004-től fent vannak a neten,plusz ugye ott vannak a pótok is.Ha nagyon unatkoznál,mondjuk a téli szünetben:D akkor vehetsz ilyen előkészítős könyveket is.10-15 feladatsor van egy könyvben+megoldás és olyan 1500 körül van az ára.Én 5-ös tanuló vagyok,de a felvételi annyira kétesélyes.Vagy tudod,és akkor szuper,vagy kapsz egy feladatot,és fogalmad nincs róla.:/ Tudom ezzel nem nyugtattalak meg.Hová akarsz felvételizni?

14/L

2012. dec. 16. 17:59
 2/15 A kérdező kommentje:

Helló ! :)

Bessenyei György Gimnázium és Kollégium

Téli szünetben mindenképpen rágyúrok egy kicsit minden feladatra, ennek össze kell jönnie ! :)

Örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel az "izgulásos" dologgal !

2012. dec. 16. 18:06
 3/15 anonim válasza:
35%

Hát ahhoz képest hogy 4-5 tanuló vagy kicsit kevés az a 70 pont :SS.Én tavaly felvételiztem, 3-4-5 tanuló vagyok csípőből 68 pontot írtam.

Az előkészítős könyveknek nincsen semmi értelme,inkább gyakorolj a régebbi felvételi lapokon.

Izgalomra semmi ok ha reálisan választottál sulit,úgyis mindenkit felvesznek oda ahová jelentkezik,csak túl misztifikálják ezt az egészet.

Sok sikert!

2012. dec. 16. 18:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne izéljetek már, könnyű lesz, és nincs olyan, hogy 8 éven keresztül könnyű a felvételi, aztán gondolnak egyet, és a mostani feladatokon nehezítenek... Ugyanolyan lesz, mint eddig! Én azt ajánlom, hogy csináljátok meg az eddigi összes év feladatsorait, hogy legyen rutinotok, nézegessétek át az 5.-8.-os füzeteiteket, ha valamit nem tudtok, akkor azt nézzétek át, gyakoroljatok sokat! Nem lesz vészes, főleg, ha eddig is jó tanulók voltatok. Sok sikert mindenkinek!

16/L

2012. dec. 16. 18:09
 5/15 CristianoRonaldo7 válasza:
szerintem se csak a 201-es felvételi feladatokat old meg :)) én is most fogok felvételizni . járok előkészítőre és eddig 2006-os , 2007-es és 2009-e feladatokat oldottunk meg :)) egyik könnyű a másik nehéz ,de én csak egyet tudok tanácsolni . ne stresszelj rá . én is ezt tettem . nem is ment semmi akkor ,de azt gondoltam magamban ,hogy nem is olyan nehéz és mindjárt könnyebben ment :) amúgy én is négyes , ötös tanuló vagyok :))
2012. dec. 16. 18:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baromira túlparázzátok ezt a felvételi témát. Amúgy meg van olyan, hogy nehezedik, érettségiben sincs egymást követő évben két egyforma nehézségű feladatlap.
2012. dec. 16. 19:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen tanácsot tudok adni amit a nagy sietségben vétettem tavaly. Hiába van a matek utolsó feladatnál 1 rubrika oda 10 pontot írnak be. Én meg idegességemben kihagytam mert 1 rubrika, inkább jobban kidolgozom a többit. Pedig de könnyű feladat volt :(
2012. dec. 16. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Én is meg írom bár nem számít.. be sem járok külön előkészítőkre.. szóval engem nem idegesít..

De nyugiiii.. ;))

[tudom hogy hatalmas segítség volt a válaszom.. xd]

14l

2012. dec. 17. 14:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Engem 3-as 4-es tanulóként, 61 pontos felvételivel és 25/24,75 pontos angol szóbelivel felvettek az első suliba ahová jelentkeztem (informatikai szakközépiskola és gimnázium)... Régebbi felvételikkel nem gyakoroltam, de előkészítőre jártam (angol, matek, magyar).

Nem emlékszem, hogy nagyon izgultam volna...

16/f

2012. dec. 17. 15:54
 10/15 anonim ***** válasza:

szia:)

tavaly felvételiztem!

70 pontot írtam 4-es tanuló vagyok.

Amik voltak,és mindig is vannak:

Magyar: fogalmazás,szótagolás,egybeírás,külön írás. ez tuti van benne.

matek: szög számítás,függvény,szorzás,osztás törtekkel,egyenlet. és ne vegyél könyvet. vedd elő a 7-8-os füzeteket,azokat nézd át,meg a 2006-os tól lévő felvételiket. hajrá:)) nem szabad izgulni,mert akkor elrontod.

2012. dec. 17. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!