Lopás. Mit tegyek?
Van két osztálytársam (lányok), akikkel eddig jóban voltam. 2010 környékén egy írószerből zsinórban loptak (egyszer én is benne voltam, de 'lelifurkám' volt, képtelen vagyok lopni). Mára már addig fajult a dolog, hogy egyik órán, amikor átmegyünk egy másik terembe, egy csaj (az osztályáé a terem) a táskáját otthagyja. Mindig belenéznek a táskájába. Egy alapozót, és aprópénzt loptak el tőle. 7000 Ft volt benne, elakarták ketten lopni azt is, csak nem merték, mert a suliban van kamera, és kiderülne, hogy ők voltak. Nyáron egy kocsmában szereztek valahogy egy táskát is.
18l
Kerüld öket mindenképpen.
Ez egy fajta tini feltünöség és tuti el fogják öket kapni mert ök nem sutyiban csinálják csak hogy rajuk figyeljenek. Valószínü kipenederítik öket az iskolából.
Ez a feltünés nem nektek hanem a szülöknek szól, gondolom családi, nevelési problémák vannak, és ezzel hívják fel a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!