Hogy mondjam el a férjemnek, h lányunknak aki 13 éves 20 éves barátja van?
Idén nyáron jöttek össze, 4. hónapja lesz már én engedem a kapcsolatukat mivel tényleg szeretik egymást és megbizom a fiúban! Lány apja hallani sem akar a dologról 13 éves lány 20 éves fiúval... de az ő esetükben nincs semmi rossz jól kijönnek nem veszekednek nincs köztünk erotika csak szeretnek kézenfgova sétálni csókolozni vagy filmezni
Hogyan kéne a lányom apjának elmondani,anélkül,hogy én legyek a rossz?
Sehogy ne mondd el, hanem ne engedd. 13 évesen gyerek még és nem hiszem el, hogy egy 20 éves férfi sétálgatni akar, de ezt szerintem te sem hiszed el.
Aki azt írta, hogy neki is ilyen korba ennyi idős pasija volt és nem volt semmi, elhiszem, de azóta eltelt majdnem 20 év. Tuti, hogy a 13 éves lány már nem szűz.
14 vagyok és a szüleim szerint a 17 éves barátom idős hozzám. Szóval csak megsúgom, egy 20 éves vagy egyetemre/fősulira jár vagy dolgozik már. És képzeld csak el, a szüleim 25 évesek voltak, mikor születtem, innen arra akarok kilyukadni, hogy 5 év múlva, mikor te jó esetben ténylegesen "élni" kezdenél, ő már dolgozó, felnőtt ember lesz aki esetlegesen gyerekeket akar.
Biztos, hogy te vagy a lány, a KISlány:)
13 évesen a lány még csak 7. osztályos!!!!
Van-e neked normális eszed?!?!?! Nekem 17 évvel idősebb a párom, korkülönbség miatt még nem volt problémánk a 4 év alatt. De b@szod, akkor én már 19 múltam. S
X@ros kis 13 éves taknyos koromban eszembe nem jutott volna 20 évessel kezdeni!
16 voltam amikor felszettem egy srácot egy discoban, kimentőnk beszélgetni és akkor derült ki, hogy 21 éves. Nagyon tetszett, de nemet mondtam a továbbiakban való ismerkedésre/randikra.
Nagyon gyorsan beszélj a sráccal és a lányoddal is, hogy ennek a kapcsolatnak storno! A kedves férjednek igaza lesz, ha leszedi a fejeteket.
A lányodat meg küld vissza a barbie babáihoz!
Még is miféle anyuka vagy te?! Nem mersz "nem"-et mondani a lányodnak a saját érdekében, nehogy megharagudjon rád? Ebből lesz a sok tini anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!