Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire utalhat hogy a férjemnek...

Mire utalhat hogy a férjemnek kicsit "nagyobbak a mellei"?

Figyelt kérdés
Nincs semmi panasza és azt mondja már egész fiatal korától picit nagyobbak voltak mint másnak. Jó, most nem azt mondom, hogy annyira feltünő, de mégis....fiatalon egész vékony volt, mostanra már szedett fel pár pluz kilót. Lényeg, hogy babát szeretnénk, én meg azt hallottam, hogy annak a férfinak nincs spermája az ondófolyadékban, akinek nőies a melle....tudom, el kellene menni kivizsgálásra, de nem akar....még csak most kezdenénk próbálkozni. Hülyeségekre gondolok???
2012. dec. 8. 14:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem igen, hülyeségekre gondolsz.
2012. dec. 8. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a túlsúlytól is, egyszerűen egy kis zsír rakódott a mellére.

Bár pont ma néztem egy ilyen műsort, ahol picit nőiesebb volt a férfi melle és babával próbálkoztak a párjával, de nem jött össze, míg kiderült, hogy nem xy, hanem xxy kromoszómája volt a férfinak, ami kizárta azt, hogy babát tudjon nemzeni, mivel a herezacskójában nem voltak életképesek a spermák. Vagy valami ilyesmi. Aki esetleg nézte még a műsort, az majd lehet kijavít, ha valamit nem jól írtam le.:)

Ha esetleg egy jó darabig nem jön össze a baba, akkor érdemes lesz elmenni és kivizsgáltatnia magát, ha most még nem szeretné. Vagy üljetek le és beszéljétek át a dolgot.

2012. dec. 8. 15:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, csak már "eléggé" benne vagyunk a korban, illetve a férjem ő lassan 40....nem nagyon van idő már, mert én belehalok ha évekig kell várni....azért remélem a XXY elég ritka jelenség....
2012. dec. 8. 15:04
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Akkor lehet, amúgy sem árt egy kivizsgáltatás mindkettőtök részéről.

Amúgy tényleg nem akartam pontatlan dolgot vagy hülyeséget írni, mert csak fél füllel hallgattam a tv-t, mivel a kisfiam éppen a hótúró gépben gyönyörködött és rá figyeltem, de valami ilyesmiről volt szó.:)

De tényleg, amúgy picit túlsúlyosabb férfiaknál megfigyelhető, hogy van mellük. Nekem még ducibb általános iskolai fiúosztálytársamnál is volt ilyen.

2012. dec. 8. 15:07
 5/14 anonim ***** válasza:
15%

Még el se kezdtétek a gyerekcsinálást, de már azon rettegsz, hogy a férjed nem tud gyereket csinálni? :O Attól nagyok a mellei, hogy kövér csüngőhasú disznó. Én is dagadt vagyok, nekem is nagyok a melleim, de spermám még van.

Bízz a férjedben nem lesz semmi baj, sok sikert :)

2012. dec. 8. 15:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy utolsó hozzászólóm, mosolyogtam is....:-)de nem, nincs igazad, nem túlsúlyos a férjem, de tényleg van rajta felesleg....egyébként lehet tényleg túlzásba viszem, és minden hülyeséget elhiszek!!!Csak nagyon szeretném!
2012. dec. 8. 15:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Spermája az említett férfinak is volt, csak nem volt benne életképes ondósejt, hogy babát tudjon nemzeni.

Amúgy ha olvastad, egyébként is benne vannak a korban, természetes, hogy nem akar a kérdező hosszú időt várni, míg összejön. Mert ha mondjuk mégis lesz valami, akár a kérdező részéről, akkor az már az elején, egy vizsgálattal kiderülhet és nincs elpazarolt idő.

2012. dec. 8. 15:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! A férjemnek is kicsit nagyobbacska mellei vannak. Amikor iskolás volt többször is csúfolták emiatt... Mi egy éve próbálkoztunk, amikor elkezdtük a kivizsgálásokat. Sajnos, a férjemnek OATs max. szindrómája van. Gyerekkori hereleszállási zavara volt, emiatt a heréi is kicsit kisebbek, és nem termelődik elegendő hímivarsejt. Ha a férjed ódzkodik a spermavizsgálattól, érdemes lehet hormonvizsgálatra (ez egy vérvétel)elmennie. A férjemnél magas volt az LH és az FSH érték (emiatt is nagyobbacskák a mellei). Mi januárban kezdjük a lombikot!

Ha már korban vagytok, szerintem sincs értelme várni. Próbálkozzatok, de ha egy kicsit is úgy érzed, hogy szükséges a kivizsgálás, akkor ne halogassátok. Saját tapasztalat, én éreztem, hogy valami bibi van, de mindenki azt mondta,hogy ne görcsöljek rajta ennyit. Azóta eltelt három év. Ha nem vártam volna, már sokkal előrébb járnánk, talán már anya lennék.

2012. dec. 8. 15:23
 9/14 anonim ***** válasza:

A fent említett betegség a Klinefelter-szindróma. Nem csak nőies mellekkel, de nagyon gyenge testszőrzettel és alacsony termettel is jár és valóban jól írták az ilyen szindrómával rendelkező férfi nem tud gyermeket nemzeni. Szerintem nézz utána a tüneteknek, hátha igazak a férjedre, bár ez nagyon ritka betegség

Remélem segítettem :)

2012. dec. 8. 23:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ettől elvileg lehet gyereketek! A melle azért nő picit, mert minden férfi testében termelődik női hormon is kis mennyiségben (ösztrogén). Ez egyébként viszonylag sok férfit érint, néha nem is tudnak róla, hiszen betudják annak, hogy van rajtuk felesleg :) A neve pedig a jelenségnek az, hogy Gynaecomastia.

Amit az előttem hozzászóló írt, az nem hülyeség, tényleg létezik xxy kromoszómájú férfi, és azok ÁLTALÁBAN meddők, de ritkán fordul elő (jól emlékszem, minden 600. férfi esetében)

[link] itt olvashatsz erről bővebben.

És ne aggódj, biztosan össze fog jönni a baba! :) Drukkolok! :)

2012. dec. 8. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!