Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire utalhat hogy a férjemnek...

Mire utalhat hogy a férjemnek kicsit "nagyobbak a mellei"?

Figyelt kérdés
Nincs semmi panasza és azt mondja már egész fiatal korától picit nagyobbak voltak mint másnak. Jó, most nem azt mondom, hogy annyira feltünő, de mégis....fiatalon egész vékony volt, mostanra már szedett fel pár pluz kilót. Lényeg, hogy babát szeretnénk, én meg azt hallottam, hogy annak a férfinak nincs spermája az ondófolyadékban, akinek nőies a melle....tudom, el kellene menni kivizsgálásra, de nem akar....még csak most kezdenénk próbálkozni. Hülyeségekre gondolok???
2012. dec. 8. 14:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek!!Ne nézzetek butának....hogy ilyeneket kérdezek, olyan jó ez az oldal, hogy mindent megkérdezhetünk!!Kedves 9-es, köszönöm, szerencsére ezek a tünetek nem jellemzőek rá, 180 cm fellett van és kb 2 naponta borotválkozik, mert nő rendesen....még szoktunk is viccelni, hogy mi nők "mennyit" szenvedünk a szörtelenítéssel (pl.strand előtt, ti férfiak meg jöhettek ilyen lábbal:-) )úgyhogy remélem csak beparáztam!Megnézem az ajánlott oldalt is!!
2012. dec. 9. 09:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én férjemnek is kicsit nagyobbak a mellei az átlagnál már kisgyerek kora óta, őt is csúfolták ezzel gyerekkorában.

Orvos is látta már, és hormonzavarra tippelt, de azt mondta neki anno, hogy nem kell ezzel foglalkoznia, mert nem kóros, csak akkor foglalkozzon vele, ha esztétikailag nagyon zavarja, egyébként ne.

Az első gyerekünk első nekifutásra összejött 4 évvel ezelőtt, most várom a második babát, aki pedig a 2. hónapban megfogant, tehát nem mondhatnám, hogy nemzőképtelen a férjem. :-)

Szerintem Te is csak túlaggódod. (Ja, az én férjemnek is rendesen nő a szőre, és Ő is 180 cm, tehát neki sincs a fent említett szindrómája gondolom.)

2012. dec. 9. 11:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked, gratulálok a babákhoz!Egyébként nagyon diszkréten meg is kérdeztem a férjem, hogy kb mikortól lett "nagyobb a cicije" (mióta ismeres azóta ilyen). Azt mondta kb. 30 évesen kezdett el hízni, nem sokat, csak olyan "emberes" lett, szóval gyerekkorában nem volt ilyen problémája, fiatal felnőtt korban sem. Remélem tényleg csak az a minimális túlsúly....
2012. dec. 9. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem két vetélésem volt mire kiderült, hogy magas a prolactin szintem, ez egy egyszerű hormonvizsgálattal kideríthető. Mivel ez a hormon férfiaknál és nőknél is jelen van, a hormonszint emelkedése mindkét nemnél okozhat meddőséget. Ez a hormon felelős a tejelválasztásért, és a mellek állapotáért (magas érték mellett, akár tejcsorgás, mellelváltozás is előfordulhat) mindkét nem esetében. Ezért érdemes lenne egy célzott vérvételre elmenni, amire beutalót endokrinológus vagy akár a te nőgyógyászod is adhat a férjednek, és a körzeti rendelőben is elvégzik! Kb. egy hét alatt megvan az eredmény, és kevésbé kellemetlen, mint a spermavizsgálat :-D
2012. dec. 10. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!