Mit tehetek ilyenkor?
csak téged piszkál másokat nem ?? lehet hogy látja rajtad hogy félsz tőle .. ne félj tőle nem kell szólj apukádnak vagy anyukádnak h egy kicsit ráncigálják meg a gyereket ha megint csinál valamit akkor az igazgatónak kell szólni .. ha nem rúgják ki a gyereket akkor apámék balhét csinálnának az tuti.. a szüleivel meg NEM ÉRDEMES beszélni..azokkal nem kell mert ha a gyerekük ilyen hülye neveletlen idióta kis szar akkor ők is azok .. mi az hogy megüt egy lányt meg verekszik ok nélkül ? ott b@sznám agyon ..de tényleg ne félj tőle mert én is féltem egy fiútól aki megütött,bejöttek szüleim.. utána megint nem hagyott.. aztán tesóm megráncigálta és beszart .. azóta bemagyarázta nővérem h ne legyek ilyen nyámnyila és most már nem vagyok az ..és olyan jóó .. te se legyél az védd meg magad és tegyél ez ellen!!!
16/L
Ha a suliba nem foglalkoznak vele a tanárok akkor menj be az önkormányzathoz a szüleiddel és ott mond el hogy mi a gond mivel az tartja fent az iskolát(ha nem egyházi iskoláról van szó).
A fiú szüleit be fogják hívni és elmondják neki hogy a gyerek mit csinált a suliba, ha nem tudják megnevelni a gyereket akár el is vehetik a szülőktől.
Milyen az a majdnem agyrázkódás?:D
Amúgy meg ne itt írogass, rúgd tökön a h*lye gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!