Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetek ilyenkor?

Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
6.Osztályos leszek 2009 Szeptemberben, és van az osztályban egy 11-12 éves fiú aki mindig piszkál, egyszer úgy megvert hogy majdnem agyrázkódázom volt! Mindig beszól,elgánycsol,meglök stb.! A tanárnak már szóltam, annyit csinált hogy szólt neki hogy hagyja abba :s nem volt semmi hatása. Már rettegek iskolába menni, mit tegyek?
2009. aug. 19. 13:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha ismered Király Gábor-t (NEM A FOCISTÁT) hanem királyracing-et akkor már szerintem tudod hogy mire képes, ő az apám!
2009. aug. 19. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:

csak téged piszkál másokat nem ?? lehet hogy látja rajtad hogy félsz tőle .. ne félj tőle nem kell szólj apukádnak vagy anyukádnak h egy kicsit ráncigálják meg a gyereket ha megint csinál valamit akkor az igazgatónak kell szólni .. ha nem rúgják ki a gyereket akkor apámék balhét csinálnának az tuti.. a szüleivel meg NEM ÉRDEMES beszélni..azokkal nem kell mert ha a gyerekük ilyen hülye neveletlen idióta kis szar akkor ők is azok .. mi az hogy megüt egy lányt meg verekszik ok nélkül ? ott b@sznám agyon ..de tényleg ne félj tőle mert én is féltem egy fiútól aki megütött,bejöttek szüleim.. utána megint nem hagyott.. aztán tesóm megráncigálta és beszart .. azóta bemagyarázta nővérem h ne legyek ilyen nyámnyila és most már nem vagyok az ..és olyan jóó .. te se legyél az védd meg magad és tegyél ez ellen!!!

16/L

2009. aug. 20. 00:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani hogy neki van egy igazi íja (rendes, fegyver), de nekem van egy fém játékpisztolyom amibe lehet rakni fém töltényt amit kilő, de nincs töltény!
2009. aug. 20. 20:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha a suliba nem foglalkoznak vele a tanárok akkor menj be az önkormányzathoz a szüleiddel és ott mond el hogy mi a gond mivel az tartja fent az iskolát(ha nem egyházi iskoláról van szó).

A fiú szüleit be fogják hívni és elmondják neki hogy a gyerek mit csinált a suliba, ha nem tudják megnevelni a gyereket akár el is vehetik a szülőktől.

2009. aug. 24. 09:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Bár az az agrászkódásos sztoriban volt egy lehetőség, a leletben az állt, hogy: Testi erővel elkövetett testi sértés. nos, apu, anyu intézte a tanárokat, de semmi javulás!
2009. aug. 24. 09:36
 16/17 anonim válasza:
Én azt csinálnám hogy úgy megharapom hogy már vérezne. Vagy pedig rúgd tökön. XD
2009. dec. 3. 18:16
 17/17 anonim válasza:

Milyen az a majdnem agyrázkódás?:D

Amúgy meg ne itt írogass, rúgd tökön a h*lye gyereket!

2010. febr. 22. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!