Mit tehetek ilyenkor?
Elősször is szólj as szüleidnek, hogy beszéljenek az igazgatóval. Ha ez nem sikerül a fiú szüleivel is kéne beszélni a végső megoldás pedig, hogy elmenj!
12/L
előzőnek: miért az menjen el akit bántanak????
Igen, a szüleidnek mindenképp szólj, akik kezdjék úgy, hogy felhívják a fiú szüleit. Esetleg ha apukád bevállalja, akkor kicsit "fenyegesse" meg a fiút.
De szerintem csak akkor, ha a most következő tanévben is ugyanazt csinálja, mint eddig.
18L
A szüleidnek az igazgatóval kell beszélnie,aztán az igazgatónak a fiú szüleivel.Ha ez így marad vagy rosszabb lenne a fiút megrovásban kell részesíteni,intö,fegyelmi iskola eltiltás 1 hét,ha nem használ a fiút el kell tanácsolni az iskolából.
Ennek ez a rendje.
Ne félj,légy erös,bátor,és tarts ki magad mellett.
Amit kérdezni akartam.--Nincsen oka arra,hogy piszkál???
Nincs, ok nélkül piszkál! Bár emlékszem elsőben egy dagi fiú is piszkált, nos őt apu megfenyegette úgy hogy utána már közelembe sem mert menni, de ez természetes volt elsőben most 5.-ben,6.-ban már kiröhögnet ezért, és akkor
ezért fognak piszkálni többen!
Engem 13 évesen csak mert kicsit,tényleg kicsit dundi voltam,az egyik srác azzal a rap-es lánccal vert...nem olyan nagyon de fájt...én nem szóltam,mert minek úgysme tudnak semmit sem tenni.
Ne az ofinak szólj hanem az igazgatónak,mondjuk már akkor kellett volna amikor megvert.Látta valaki?Reméljük.Mondj el neki mindent,persze a szüleidnek is szólj.És ne menj el a suliból.Nem neked kell hanem neki.Azért ha kicsapják is vigyázz mert tudod,hogy a bosszú édes...akkor mindig kísérjen haza valaki:)És ne menekülj ez a legfontosabb oksi:)?
Szia,én 13éves lány vagyok és:
Mikor engem akármelyik fiú bántani akart osztálykiránduláson vagy bárhol én ugy felpofoztam akármilyen keménygyerek volt a hülyéle.Vol olyan,hogy leöntött jégkásával meg leköpött nem kellett sok.Fogtam a fél literes fantáját ráöntöttem az egészet és megkértem Ádámot,hogy ha kedves leszek mosmár hozzá akkor jól köpködje össze,hát meg is lett a hatása estéig utána este megint nagatott fogtam az ingjét jól orba nyomtam kétszer felpofoztam meg megrugtam a többi iú meg fentről nézte és szurkóltak :).Ám nem vagyok ilyen verekedős,meg vékony is vagyok,de ilyet,persze utána jött a tanár,de megérte azóta nem piszkál.
De nem ajánlom Neked,hogy Te verekedj,mert nem lesz jó vége,én azért mertem,mert 1.az összes tanár utálja,2.a iúk is mellém álltak ha jött a tanár,3.nem hagyom magam.
Egyébként nehogy ez miatt elmeny másik sluba,az a fiú csak téged bánt vagy mást is??És szólj a szüleidnek ők beszélnek majd az igazgatóval és a többi meg majd megy magától.Remélem minden rendben lesz :)
Részletesen elmondom:
Ok nélkül piszkál (elgáncsol,meglök,beszólogat),
Már egyszer úgy megvert hogy majdnem agyrázkódásom volt,
1 fiút kivéve mindenki utálja, még a lányok is,
Ha megverik akkor annál inkább piszkál,
Szüleim tudják, mégsem tesznem semmit (nem is csodálom),
de apám nem engedem nekiesni mer azt mondta hogy akkor rohammentőt kell hívni neki, és tényleg képes rá, ismerem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!