Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 12 éves fiúnak milyen alá...

Egy 12 éves fiúnak milyen alá öltözetet vagy harisnyát vegyek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 20:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

én fiú vagyok s én hordok vastag pamutharisnyát

19/F

2012. dec. 3. 21:24
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Kék vagy fekete 60 denes harisnyát szoktam venni, azok teljesen jók fiúknak. 35/N
2012. dec. 3. 21:45
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Ne hülyéskedjetek már, hogy b_zis. Lehet kapni kifejezetten fiúknak, férfiaknak valót. Jégeralsónak hívják. Lehet ilyet pamutból is kapni (pl. Keravill stb.), de kaphatsz technikai anyagból készültet is sportboltban, ami kifejezetten arra való, hogy elvezeti az izzadságot és jó melegen tart.
2012. dec. 3. 22:04
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

Manapság mondjuk semmin nem lepődök már meg, mert azok a gatyák, amiknek az ülepe valahol a térnél van, és a lábszáron meg teljesen feszülős... Na, hát az se semmi.

Ahol az divat, ott mondjuk minden elképzelhető. :D

2012. dec. 3. 22:11
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

Lábfejnélkülit vegyél neki, osztálytársam is van, hogy amikor tél, nagy hó van abban jön, és nem szekáljuk miatta. (Néha egy srác, de alapvetően nem.) A lábfejes cucc viszont már lehet, hogy felkeltené a többiekben a basztatás vágyát... (Tehát lábfejnélkülit szerintem vehetsz neki... Leggings a neve azthiszem. Korizáshoz, síeléshez én is hordok.)

14/F

2012. dec. 3. 22:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt vettem a fiamnak múlt héten:

[link]

2012. dec. 4. 08:35
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
Én fiú vagyok. Nem hordok harisnyát, nem is hordanék. Én direkt olyan nadrágokat veszek aminek van bélése. Ahogy előttem is írták, létezik külön férfiaknak is, ami a Jégeralsó. Majdnem minden osztálytársamnak van... Viszont szerintem kényelmetlen...
2012. dec. 4. 18:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én tíz éves lehettem,amikor is azon a télen kegyetlen hideg volt egy reggel.Anyám elővett a szekrényből egy (ovis koromban vette nekem,de még jó volt rám)bordás fehér pamutharisnyát,mivel azon a napon nagy mosást csinált,és nem volt mit a farmer alá vennem,de én sem akartam dideregni.A suliban aznap tesióra is volt,és ahogy öltöztünk át az öltözőben,a mellettem lévő osztálytársam nagy hahotázásban tört ki ahogy meglátta rajtam a harisnyát.Érdekes,hogy a többiek nem is foglalkoztak velem,egypáran csak mosolyogtak,de ő még mutogatott is rám.Háromszor szóltam rá,de még akkor sem hagyta abba a röhögést amikor a tesitanár benyitott.Ekkor kevertem le neki egy irtóztató pofont.Használt is ez neki,és mivel a tanár látta,hogy miért kapta tőllem a laskát,azt mondta neki:Csak azt kaptad fiam,amit megérdemeltél,nem értem mi van ezen nevetni való?De mindennek már 24 éve.Jó érzés volt,hogy valaki akkor kiállt mellettem.Azóta senki sem mert kiröhögni.
2012. dec. 4. 19:41
 19/20 anonim válasza:
9%
hát szerintem ha valaki ennyi idősen harisnyát húz azt a társai nagyon ki fogják nevetni
2012. dec. 5. 01:01
 20/20 anonim ***** válasza:
én is hordok harisnyát, csak tesire nem veszem fel
2012. dec. 5. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!