Mit tegyek? Szerintetek? Reménytelen teljesen? : S
Szóval van egy fiú aki nagyon tetszik.. :|
Én sajnos nagyon nagyon félénk vagyok ezért eddig nem nagyon beszéltem vele, csak egyszer facebookon. Ez a fiú az osztálytársam és már gólyatábor óta nagyon tetszik. Nem tudom miért tetszik ennyire, de nem tudok ezen változtatni.. Sajnos szerintem én nagyon csúnya vagyok, ezért nem is merek beszélgetni vele.. mondjuk mással se pont emiatt.. A legjobb barátnőmnek a volt osztálytársa szóval vannak közös ismerőseink és egyszer ezzel kapcsolatban is beszéltem vele de nem volt hosszú beszélgetés :ss igazából tudom hogy leszar, de én csak beszélni akarok vele, hogy egy kicsit is jóban legyünk..
A másik problémám az hogy nagyon visszahúzódó vagyok és ezért úgy érzem nem bírnak az osztályban.. Meg merek szólalni csak nem sűrűn. Röhögni szoktam a dolgokon meg egy két szót szólni de mivel hogy nem tudom elengedni magam elég szarul érzem magam.:|| Ez ellen sem tudom mit tehetnék. Igazából azért vagyok ennyire félénk mert nagyon rondának tartom magam ,de szerencsére ezt nem mondták sőt mondták páran hogy szép vagyok ,de én ezt nagyon nem hiszem el ,meg hát van pár lány akik elég lenézően néznek rám (velük se beszéltem még).
15/L
ja és még annyi hogy az osztályom nagy részével még nem beszéltem ,de azért van egy két lány aki bír:)
menőbbek közül is,szóval nem lehetek annyira nyomi, csak túl félénk, de már nem tudom :SS
Minden osztályban vannak olyan lányok akik mindenkit lenéznek. Gondolom feszélyezve érzed magad a közelükben ezért inkább nem szólsz.
Nekem is vannak ilyen osztálytársaim. Én igazából az a típus vagyok akinek ha beszólnak de csak akkor visszaszólok. Ne érdekeljen a véleményük. Hisz nem is ismernek téged. Akkor meg nem mindegy milyennek mondanak!?
Velem is volt olyan h tetszett egy fiú aki úgymond a menők kőzé tartozott.
Kisült h egyáltalán nem érdeklem őt. És jobb is így.
Szerintem először próbáld megismerni. Nyugodtan kezdeményezhetsz te is. De egyébként ha érdekelnéd szerintem már lépett volna. De ki tudja lehet h ő is félénk. Mindenesetre vigyázz mert osztálytárssal elég necces a dolog. HAJRÁ!!!
Szia!
Én nem tartom magam csúnyának és visszafogottnak sem. DE! A gimi utolsó három évében új suliba mentem és ott egy elég jól összeszokott osztályba kerültem. Persze teljesen beilleszkedni sosem tudtam, de meg volt a magam kis baráti köre, ahol szerettek, elfogadtak. Az osztály "nagymenői" a mai napig lenéznek, pedig 5 éve érettségiztünk :) Ezekkel nem tudsz mit csinálni...én úgy voltam vele, hogy ez az Ő szegénységi bizonyítványuk, mert olyan satnya életük van, amibe a normális értékrend, amit én képviselek, nem fér bele. Ezért néznek le. Azért megmondom az őszintén, nem cserélnék velük, mert én biztosan többre fogom vinni, mint ők...nem nagyképűségből, de én és a kis baráti köröm már most többre vitte, mint ők...nem mindenhol a szépség számít, hanem az ész is..
Lenéznek téged?? És? Nézd le őket te is, ezért. Miből gondolod, hogy te kevesebb vagy, mint bármelyik "menő"? És mitől menők? Attól, hogy mindegyik fiú körbeugrálja őket? Ebbe is gondolj bele, hogy nem véletlen...
Jönnek fel az emlékeim....nem cserélnék még mindig egyik "menő" lánnyal sem. Lehet, hogy hülyeségnek tűnik amit írok, de rám pl sosem mondták, hogy a "falu k...vája" :) És igen, lehet, hogy nem vagyok a tipikus rossz kislány, de azért jó sem. Szerintem van középút.
Szard le őket, és hidd el magadról, hogy szép vagy :) ez meglátszik a kisugárzásodon..hidd el nekem ;)
Hát nagyon egy cipõben járunk.
Velem ugyanez,csak fordítva...
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!