Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt a barátom?

Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, de már 2 éve ismerjük egymást, és már az elején vonzódtunk egymáshoz, de csak mostanra jött össze a dolog. :) A probléma, hogy osztálytársaimnak és barátnőimnek csapja a szelet!!! Most tudtam, meg hogy a bálon is barátnőmmel akar táncolni (aki bele is egyezett, szóval mostantól nem tartom barátnőmnek). Közben mondja nekem is a szépet, meg nagyon jól elvagyunk, rengeteg közös programunk van. Mit tegyek vele? Féltékennyé akar tenni? Vagy csak egyszerűen nagyon kisfiú még? 16/L barátom 17

2012. nov. 25. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj ha táncolnak egymással, ezért már nem barátnőd?

Miért nem mondod meg neki hogy szeretnél vele te táncolni?

2012. nov. 25. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátnődnek nem tetszik a srác no para.. ha tetszik neki akkor az gáz..

Mit táncolnak?? Mert azért van különbség a néptánc meg a romantikus össze borulós lassú között.. :"D (jó tudom hülye példa de ez az első ami eszembe jutott.. én is ezt várom már.. [hétvééége *-*] )

Amúgy szerintem kérdezd meg Tőle.. ;))

Sok szerencsét!;)

2012. nov. 25. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik, hogy te vagy az kérdező, aki kettőtök közül még kisgyermek.

Milyen ovis duma ez, hogy "azóta nem a barátnőm"??:D

2012. nov. 26. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó pár év tapasztalattal a hátam mögött én azt mondom neked, ha egy pasi más lányoknak is teszi a szépet, pláne előttem, az nem szeret engem igazán, komolytalan. Páros lábbal rúgnám ki. Ettől függetlenül az illem úgy tartja, hogy a párodnak fel kell kérnie a te barátnőidet is egy táncra a rendezvényen. De ez csak udvariasság, semmi több. Ebbe nem tartozik bele semmilyen flörtölés, pláne előtted. Ez oltári bunkóság. Ha nincs benned semmi büszkeség, tartás, akkor az a fiú sem fog téged tisztelni. Ezt kamaszként még én sem értettem meg, de felnőtt nőként már igen.
2012. nov. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!