Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg "baj" hogy ilyen...

Tényleg "baj" hogy ilyen barátom van?

Figyelt kérdés
Szóval az a problémám, hogy sokan betegesnek nevezik a barátságomat egy sráccal... (Még mielőtt fáélreértenétek, mindketten fiúk vagyunk, és "Csak semmi buzulás!"-Torrente :DD) Szóval lassan 10,5 éve ismerjük egymást, szó szerint minta haverok vagyunk, és amikor egyik osztálytársammal dumáltunk valahogy ez szóba jött, és azt mondta, hogy ez beteges, hogy 3 éves korom óta ugyanaz az ember a legjobb barátom, sőt, hogy mindig tartom vele a kapcsolatot stb... És lehet, hogy velem van a baj -és akkor szóljatok- de szerintem ez jó dolog, plussz mi olyanok vagyunk mint a tesók, szóval szerintem ezzel nins baj, de nekem nagyon azt mondják, hogy ez így nem pöpec... Tényleg baj van ezzel? Vagy csak a többiek mondanak hülyeséget?
2012. márc. 21. 20:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs vele baj, ha nem válik nagyon benső kapcsolattá, akkor semmi probléma vele. Miért lenn baj, ha már 10,5 éve ő a legjobb haverod? Olyanok vagytok, mint a tesók, nem vagytok OLYAN kapcsolatban, mi baj van ezzel? Szerintem semmi...
2012. márc. 21. 20:18
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
most kit érdekel az emberek véleménye? annyira nem értem..ha még 100 ember itt meg élőben azt mondaná hogy beteges akkor megszakítanád a kapcsolatot? szóval annyira nem értem.. nagyon gáz hogy kiírtad.
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

?!?!

Irigységről még nem hallottál? Mindenki ilyen barátságot/kapcsolatot szeretne, csak keveseknek jön össze. Csak becsüld meg továbbra is.

Mi lenne ebben a beteges? A hűség? Vagy az azonos "hullámhossz"? Mondjuk ez manapság nem divat, mert nagyon hülye pénz-világot élünk, de közben mindenki erre vágyna.. jó vicc ha már azt mondják erre hogy beteges..

4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj! Egy igaz barát, ritka manapság.tartsd meg!
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
féltékenyek vagy nincs jobb dolguk. :D Sztem ha csak haverok vagytok, jó a rég barátság.
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is pontosan tudod, hogy ez nem baj. :)

Nem is hinnéd, milyen kevés embernek van igazából barátja, főleg legjobb barátja. Talán ezért furcsállják a dolgot, mert ti meg ott vagytok egymásnak, és mindig ott lesztek.

Nyilván egy kis csöndes irigység is szól belőlük.

2012. márc. 21. 20:19
 7/14 A kérdező kommentje:
jaaaj kedves válaszolók félreértettetek: Véget nem vetnék soha se ennek a barátságnak, ilyen jófej emberkével tuti, hogy az életbe nem találkoznék, csak az a problémám, hogy én vagyok kívülálló, mert mindenki az ellenkező kántálja... De nekem már az is bőven sok, hogy ennyien azt mondtátok, hogy nincs ezzel probléma. (Tudjátok milyen az ember, egy véleményen átfut röhögve, kettőn is, de egy idő után már kezd furcsa lenni... Ezért is jelent sokat, hogy van végre ember, aki szerint ez normális. :DD)
2012. márc. 21. 20:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy van egy ilyen barátod, én nagyon szeretnék egy olyan igazi gyerekkori barátnőt. Mindig csak a pasiknak jut igaz barát! Nem igazsáááág!
2012. márc. 21. 20:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ritka ez, de legfőképpen mert az "élet elsodor", van jó pár barátom, akikkel biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan lenne, mint anno, hiába hogy 10 éve nem találkoztunk..

Becsüld meg, a mást mondókat meg hülyézd le, és kész.

Hülye magyar szokás ez az irigység.

2012. márc. 21. 20:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Én is szeretnék kebelbarátnőt, és nincs olyan, aki tényleg számomra nagyon kedves és jó lenne. Most nézd meg, én ezt írtam ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Most akkor nézd meg az összes válasz alapján: TE szerencsés vagy! Adj hálát Istennek (most komolyan mondom), hogy van egy ilyen barátod! Aki pedig erre irigyen azt mondja, hogy ez beteges: Hülyézd le és mondd meg neki, hogy a te irigy dumád a beteges!

2012. márc. 21. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!