Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg "baj" hogy ilyen...

Tényleg "baj" hogy ilyen barátom van?

Figyelt kérdés
Szóval az a problémám, hogy sokan betegesnek nevezik a barátságomat egy sráccal... (Még mielőtt fáélreértenétek, mindketten fiúk vagyunk, és "Csak semmi buzulás!"-Torrente :DD) Szóval lassan 10,5 éve ismerjük egymást, szó szerint minta haverok vagyunk, és amikor egyik osztálytársammal dumáltunk valahogy ez szóba jött, és azt mondta, hogy ez beteges, hogy 3 éves korom óta ugyanaz az ember a legjobb barátom, sőt, hogy mindig tartom vele a kapcsolatot stb... És lehet, hogy velem van a baj -és akkor szóljatok- de szerintem ez jó dolog, plussz mi olyanok vagyunk mint a tesók, szóval szerintem ezzel nins baj, de nekem nagyon azt mondják, hogy ez így nem pöpec... Tényleg baj van ezzel? Vagy csak a többiek mondanak hülyeséget?
2012. márc. 21. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Annucka1

Írjál könyvet! Harry Potter is így lett.. :) de még fiatal vagy.

2012. márc. 21. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Na azért a Harry Potter más volt, de ebbe most ne menjünk bele :) Tudom, hogy még fiatal vagyok, de ha sulinak vége, nyár lesz, békén hagynak, inkább ezt írom, minthogy idétlenségekkel foglalkozzak, mert igazából a barátaim nagyon szeretnek "shoppingolni" (van egy tök idegesítő, shopping imádó lány az osztályban) és én meg nem nagyon szeretek, tehát inkább otthon döglök, ha már nem sikerült kifognom magamnak egy normális barátnőt, persze van egy bandánk, de az is csak hülyülésről szól, meg ott csak néha jófejek, van, hogy ott sem értek mindenben egyet a barátnőimmel. Pl. infó órán vmelyik kihúzta számítógép csatlakoztatóját, miközben egy játékban rekordot döntöttem... :)) De ez nem olyan nagy szám, de van olyan, hogy tényleg nem értek egyet velük... Tehát kedves kérdező hajrá a barátságodnak, és ne gondold, hogy ez beteges! Örülj, hogy ilyen jó barátságban tudhatod az életed! :))
2012. márc. 21. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Amit te magadénak tudhatsz az egy igazi, mély barátság, amiben semmi beteges nincsen. Nekem is van egy barátnőm, akivel 13 éve ismerjük egymást (most 16 évesek vagyunk), de sajnos kezd lélekben eltávolodni tőlem, mert nagyon más lett, néha kifejezetten bunkó és érzéketlen, ami nekem nagyon nem tetszik. Még mindig szeretem, de legjobb barátnőmnek már nem nevezném. Messze laktok egymástól? Csak mert nálunk az eltávolodás akkor kezdődött, amikor egy iskolába kezdtünk járni (14 évesen). Szóval vigyázz, nehogy hasonlóan járj! Addig pedig élvezd ki a barátság minden percét! 16L
2012. márc. 22. 18:45
 14/14 A kérdező kommentje:

# 13/13

Nem lakunk messze egymástól, kb fél kilóméterre, de már suliba se ugyanoda kezdtünk járni, aztán én ámentem 8 oszt. gimibe(Szigetszentmiklósra) ő meg Bp.-re jár valamilyen zeneiskolába. Viszont a nyarat végig együtt töltjük, biciklizünk, motorokkal küzdünk, és ált heti kétszer találkozunk, de ezt csak nyáron, télen kb 2 hetente találkozunk, de ez a legritkább, és mindig önszántunkon kívl nem futunk össze. (Szülők cibálnak el mindig.)

2012. márc. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!