4-es bioszból, föciből és angolból. Plusz most lesz még kb. egy kettesem is angolból, ha kijavítja a dogáinkat.
Ha úgy állsz bukásra, hogy van egy egyesed és ennyi, akkor nem,de ha nem, akkor szerintem javíthatnál.
És nem, nem pótvizsgáztam.
15L
2012. nov. 24. 11:47
22/29 anonim válasza:
Hármasom, matekból. A többi ötös és van egy pár négyes.
12/L
2012. nov. 24. 12:49
23/29 anonim válasza:
2-es töriből:s De majd kijavítom:DD 13/L
2012. nov. 24. 14:34
24/29 anonim válasza:
Tesiből kettes. De számomra a tesi nem egy igazi tantárgy, hanem egy felesleges semmiség, úgyhogy nem is izgat különösebben.
Viszont kaptam szakrajzból egy hármast, ami miatt nagyon ideges és csalódott voltam, mert az a kedvenc tantárgyam és én vagyok belőle a legjobb.
2012. nov. 24. 16:24
25/29 anonim válasza:
Kémiából egy kettes, de már azóta szereztem pár jó jegyet :D
2012. nov. 24. 16:27
26/29 A kérdező kommentje:
Huhh... Hát köszönöm a sok választ. :) Bár valaki nem a kérdésre válaszolt de mindegy. Úgy látom azért eléggé jók vagytok.:D Amúgy nyelvtanból eddig 2 egyesem van, de nem teljesen az én hibám hogy nem tanultam meg mert tavalyi anyagból kérdezett és nem volt meg a füzetem. A matek meg nekem rohadt nehéz és az eddigi 3 dogából 2 egyes és egy kettes. Amúgy még én sem pótvizsgáztam és remélem nem kerül rá sor, bár sosem voltam a legjobb tanuló.
2012. nov. 24. 23:51
27/29 anonim válasza:
Eddig angolból, fizikából és matekból van egyesem.
A fizika és a matek tanárom egy- és ugyanaz. Rühell minket...Tizedikes vagyok, kilencedik óta szívja a vérünk.
Én még nem voltam pótvizsgán, nem is szeretnék soha menni:D
2012. nov. 25. 09:23
28/29 anonim válasza:
Hármas kémiából. Tudom, tudom, sokan örülnének neki, de így állatorvosi egyetemre készülvén nem esett jól...
2012. nov. 25. 20:20
29/29 anonim válasza:
Van 1-1 egyesem irodalomból, rajzból, művtöriből és biológiából. 8-ban pótvizsgáztam, az sikerült, a 9. osztályt kétszer jártam. Tudom szörnyű vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!