4-es bioszból, föciből és angolból. Plusz most lesz még kb. egy kettesem is angolból, ha kijavítja a dogáinkat.
Ha úgy állsz bukásra, hogy van egy egyesed és ennyi, akkor nem,de ha nem, akkor szerintem javíthatnál.
És nem, nem pótvizsgáztam.
15L
2012. nov. 24. 11:47
22/30 anonim válasza:
Hármasom, matekból. A többi ötös és van egy pár négyes.
12/L
2012. nov. 24. 12:49
23/30 anonim válasza:
2-es töriből:s De majd kijavítom:DD 13/L
2012. nov. 24. 14:34
24/30 anonim válasza:
Tesiből kettes. De számomra a tesi nem egy igazi tantárgy, hanem egy felesleges semmiség, úgyhogy nem is izgat különösebben.
Viszont kaptam szakrajzból egy hármast, ami miatt nagyon ideges és csalódott voltam, mert az a kedvenc tantárgyam és én vagyok belőle a legjobb.
2012. nov. 24. 16:24
25/30 anonim válasza:
Kémiából egy kettes, de már azóta szereztem pár jó jegyet :D
2012. nov. 24. 16:27
26/30 A kérdező kommentje:
Huhh... Hát köszönöm a sok választ. :) Bár valaki nem a kérdésre válaszolt de mindegy. Úgy látom azért eléggé jók vagytok.:D Amúgy nyelvtanból eddig 2 egyesem van, de nem teljesen az én hibám hogy nem tanultam meg mert tavalyi anyagból kérdezett és nem volt meg a füzetem. A matek meg nekem rohadt nehéz és az eddigi 3 dogából 2 egyes és egy kettes. Amúgy még én sem pótvizsgáztam és remélem nem kerül rá sor, bár sosem voltam a legjobb tanuló.
2012. nov. 24. 23:51
27/30 anonim válasza:
Eddig angolból, fizikából és matekból van egyesem.
A fizika és a matek tanárom egy- és ugyanaz. Rühell minket...Tizedikes vagyok, kilencedik óta szívja a vérünk.
Én még nem voltam pótvizsgán, nem is szeretnék soha menni:D
2012. nov. 25. 09:23
28/30 anonim válasza:
Hármas kémiából. Tudom, tudom, sokan örülnének neki, de így állatorvosi egyetemre készülvén nem esett jól...
2012. nov. 25. 20:20
29/30 anonim válasza:
Van 1-1 egyesem irodalomból, rajzból, művtöriből és biológiából. 8-ban pótvizsgáztam, az sikerült, a 9. osztályt kétszer jártam. Tudom szörnyű vagyok.
2012. nov. 25. 22:00
30/30 anonim válasza:
A közoktatás magolásra és mechanikus "tanulásra" építő rendszerének semmi értelme sincsen. Én annyira gyűlöltem az egész retket, hogy általános és középiskolában le is szartam az egészet. Bukásra úgy álltam, hogy év végén mindig kijavítottam kettesre, hogy had húzzak már el az iskolából minél hamarabb. :D Volt, hogy 7 tantárgyat hoztam ki épp kettesre, ráadásul nyolcadikban. Matekból meg már alsóban kettes voltam, de kiderült, hogy diszkalkuliás vagyok. Ki is maradtam a suliból, aztán visszamentem, lazán leérettségiztem, és most egyetemen ülök, egész jól megy. Minden más, ami előtte történt, teljesen jelentéktelen. Az általános és középiskola semennyire nem határoz meg. Rohadt sok hülyeséget kell beseggelni, amikre úgysem fogsz emlékezni nem sokra rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!